Att toppa med en artsy-dartsy bild.

Jag har på senaste tiden fastnat i någonslags likgiltig grotta och det är förmodligen därför jag skriver så lite just nu. Finner ingen inspiration eller lust till någonting och saknar den där hysteriska, idésprutande och ständigt peppiga delen av mig. Det är ingen fara och jag mår bra, känner mig bara så jäkla platt. Jag tror att den där känslan jag kallar likgiltighet beror på tristess. Jag menar; jag lever ett himla rutinbaserat, stilla liv just nu och det klär mig inte. 
 
Tjejer, jag tror att det kan vara en minikris. Jag suktar efter lila hår, tatueringar, hiphop (oh, ni kommer märka på mitt kalas!), ny stad och ny livsstil. Fast jag skulle nöja mig med att få tillbaka "ooumphet" Om ni förstår vad jag menar. 
 
Gör ni det- förstår ni? 
 

Att mentalt ha vår.

1. By Nord 2. Rusta 3. Åhléns 4. Loveyewear 5. Rusta 6. Ellos . H&M
 
Maah, nu är det vår (ja! tänk positivt Hepp Hepp!) och med en fet lön på kontot rycker köpnerven. Skulle gärna vilja ha...
 
 
Anything that makes you smile, giggle of laught- buy it or marry it!

Att vara motvillig.

Uh, känner mig sjuk idag men inte tillräckligt sjuk för att vara hemma från jobbet. Lite feber men desto mer ont i lederna. Skulle gärna stanna hemma, se på film (!), prata varsamt med mina nya skor och äta muffins tills jag repar mig men lönen kan komma till nytta i framtiden. No shit...?
 
om tre timmar tar jag tag i den här dagen men tills dess är jag sjukling! 

Att skriva lösenordsskyddat.

För någonstans måste ju hemligheterna skrivas, likt förbannat.
 
http://bellizimo.blogg.se/attskrivalosenordsskyddat/

Att vara lite lugnare nu.

Kan.äntligen.andas.ut. Pysselfebern är stillad!
att klippa, klistra och tejpa ihop en vimpelgirlang på sisådär några meter ÄR inte friskt. Fast vem vill vara frisk när man kan vara kreativ. Lugnet(!) i kroppen när jag fått bort begäret, kliet i händerna. Aaah!

Att ha pysselkli.

idag har jag min andra lediga dag den här veckan (lördag med andra ord, humhum) och jag har tametusan blivit himla dålig på att gå hemma och göra ingenting. Känner hur tristessen äter upp mig inifrån omjagintegörnågotsnart! Samtidigt är jag mitt vanliga jag och alltså väldigt slö. Något brödbak eller liknande skulle passa. Eller pyssel med burkarna ovan. Har ni några fancy pysselidéer? Tom på inspiration men med kliande fingrar finns det risk för att jag går loss i huset snart
 

Att presentera Alexa.


Ni vet säkert redan, men det här är händelse som ändå känns värd att nämna på blögga. Det här är Alexa och äntligenäntligen är hon min Jag har trånat efter henne i vad som kan liknas med en hel evighet (fyra? fem? år) och nu är hon här- världens bästa "yey-hon-fyller-tjugo-år-present!". Hon är, tack och lov, använd av någon annan innan mig och jag älskar det. Skinnet är underbart ingått och alldeles mjukt. Och som hon doftar! Hemslöjsmarkad och ett stänk av tjusig parfym.
 
det var någon som sa till mig att det är dags att bli förälskad. Just saying...