Att vara darrig och fullkomligt urtränad.

Nu är jag nyss hemkommen från det dära boxpasset jag pratade om tidigare idag nivet? Hah- det gör vi inte om, Elin och jag. Eller så gör vi det men då mest för att visa att vi inte alls är de där tjejerna som står längst bak i salen under en lektion och slår så hårt de bara kan men inte alls tillräckligt för att aldrig mer återvända. Vettskrämda och drabbade av evig träningsvärk. Vi vill bara gå en lektion till för att visa att vi inte alls är de tjejerna- sen! sen kan vi hoppa av! Okej, för att vara ärlig, kul var det. Jag gillar att slåss. I träningsyfte (...och på fyllan när Mr drygochirriterande pratar illa om mina vänner). Jag kan tänka mig att göra det till en vana meen jag tänker att nästa gång går jag nog på "mespasset" som bara är en timme. Ja, så får det bli

jag rådde Elin att ringa och sjukskriva sig från arbetspasset imorgon redan nu. Hon lär ju inte komma upp ur sängen..

Att vara framtidsfladdrig.


Höstlovsvecka och även om jag inte går i skolan är jag inte sen på att nappa. Sovmornar, lyxfrukostar och höstmys dagarna långa. Dagens planer är lite mer specifikt att se hungergames, slå ned en av mina bästa vänner (boxpass på G!) och vid slutet av dagen blivit en lite mer stridslysten person- tydligen. Och just det, försöka komma på vad jag vill göra med livet också!

Det finns så många vägar och möjligheter. Göra det man alltid trott att man ska göra. Prova något helt annat. Fortsätta med det man redan gör eller fortsätta med det och parallellt pyssla med annat. Välja en ny väg för någon annans skull eller för att visa att vill man så kan man. Göra det man är bäst på eller tvärtom- något man egentligen är ganskamycketsämstpå men provar ändå för att behålla ödmjukheten. Ta stora risker för att det är spännande eller inga alls eftersom det är fullt bekvämt på det viset.

Att ha så in i nordens tråkigt att man fyller i en lista

senaste
1. Mening du sa;  GOD natt rå!
2. Personen du pratade med; Mamma? Richard? den som var villig att lyssna!
3. Du fick sms av ; Julia
4. Du kramade Nattakramen till Cocoz

Idag
5. Kläder ; Växlade mellan linne+trosor och sjukisbrallerna+stickad kofta
6. Bättre än igår? Nä-ä

Imorgon
7. Är det ; Söndag!
8. Planer ; Friskna till, åka till pappsen och träffa uppsalaligan för sundaydinner. Först och främst bli frisk

Favorit
10. Nummer : 7
11. Färg ; Vit!
12. Årstid ; Sommar, klart!

Frågor & svar
13. Saknar du någon? ; Jag saknar alltid någon. Saknad är en del av mig verkar det som.
14. Humör för tillfället ; Trött och ajjig men väldigt pigg ändå.
15. Det första du gjorde i morse; Gratulerade mor
16. Vad åt du sist? ; en smågodis? vore rimligt
17. Vad irriterar du dig på? ; Att det verkar vara svårt att säga som man känner och tycker. Hur.svårt.ska.det.vara?!
19. Vem tänker du på just nu? : Ingen. Sorgligt?
20. Tror du att personen tänker på dig med?; Antagligen inte.
21. Vart reste du sist? ; Löndön
22. Vad gjorde du igår kväll? ; Jobbade
23. Liknar du din mamma eller pappa? ; Pappa. Ibland blir jag mindfucked och tror att jag är en klon av honom och därmed har XY-kromosomer. tänk!
24. Ler du ofta? ; Nästan alltid.
25.Välj en ( kärlek,skönhet,kreativitet) ; Kreativitet!
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? ; Ja, det gör jag nog
27. I vems säng sov du inatt? ; min?
28. Vilken färg har din tröja? ; Snart dags att sova och jag är iklädd endast hudkostym!

Sorg
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut? ; Varje gång. Ska jag gråta kan jag lika gärna göra det ordentligt
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? ; tror inte så
31. Gråter du när du skadar dig? ; bara om mamma är i närheten. he-he

Lycka
32. Är du en glad person? ; Ja
33. Vad gör dig glad? ; Som den bekräftelsesökande person jag är älskar jag uppskattning, det gör mig glad
34. Önskar du att du var lyckligare? ; Nejgudnej!
36. Kan musik göra dig glad? ; givetvis

Kärlek
37. Har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig" ? ; Ja. Är det inte irriterande så säg? Det är ju sällan någon säger innerligt att de älskar en och när det händer värmer det såklart oerhört. Men jag hatar den där frasen när den missbrukas. Nej du älskar mig inte, du har misstolknat de orden och har svårt att säga hur du egentligen känner. Sådetså!
38. Har du någonsin sagt " jag älskar dig" och menat de? ; Ja
39. Har du en flick/pojkvän? ; Nej
40. Är du nöjd med det? ; Jamen jag är faktiskt det. Vill träffa den rätte om jag ska orkar lägga energi på det hela
41. Är du kär? ; nej

Hat
42. Vem hatar du verkligen? ; Jag kan inte komma på någon jag hatar. Har dock en hel lista på människor jag har svårt för.
43. gjort en hat-lista? ; Men hade inte alla en sådan i lågstadiet?
44. Är du en mobbare? ; jag hoppas inte det men det är omöjligt att sätta sig in i hur andra upplever mig
45. har du vart så arg på någon/något så du börjat gråta? ; ja
46. Har du blivit sviken någon gång? ; Jag har känt mig sviken, men det finns ju alltid två sidor och en historia osv. yadayada


Att fira.

hurra! Idag är det födelsedag! Inte min- förvisso- men mammas och det är nästan lika bra det. Presentöppning, tårtkalas och familjemys står på dagens agenda och det tackar väl ingen nej till. Egentligen skulle jag jobba också men kroppsvärken säger ifrån där, hatar den där jäkla kroppsvärken! Nu har jag tre bra anledningar att ringa vårdcentralen på måndag och man kan ju tycka att jag borde ta mig själv på allvar och bry mig lite mera men det är så lätt att skjuta upp tråkigheter. Nu är det iallafall helg och födelsedag och dubbel anledning att fira!
 
Och nallen? Ett oväntat londonköp jag drömt om sedan barnsben. Klart jag inte kunde motstå! Historian om varför hen bara har en toffla är lång...

Att vara hemma ännu en gång.

Hej och hå, nu var jag plötsligt hemma i sverige igen. Inga nyheter- älskade London, såklart, så jag kanske flyttar dit. Vi låter ödet bestämma och allt det dära men så länge gör jag vad jag kan för att putta det hela i rätt riktning. Saker brukar ju vilja gå lite som de vill ändå. Jag har hittills inte drabbats av någon efter-rese-ångest (och tur är väl det då jag inte fick med mig någon taxfree-toblerone att trösta mig med!) utan mest en väldig tacksamhet och kärlek för mina resebruttor. Så med reseångesten i schakt är det väl bara att boka nästa äventyr och börja planera julen.

och yey för mitt lönebesked! Klickklick på ny matta till rummet..

Att ha dagen före dagen.

Månadens jobbigaste (?) dag idag. Väntan och längtan och högar med tvätt. Måste packa. Måste! Jag vet väl på ett ungefär vad som ska tas med och packlistan är skriven och modifierad hundra gånger sedan vi bokade resan men ändå- så jobbigt! Vilken jacka ska tas med? Känner jag mig själv rätt kommer jag inte ta med någon alls och istället köpa en där. Precis som med paraplyet, concealern, svarta jeansen, rakhyvlarna, balsam och schampoot, stickade tröjan, gå-ut-och-käka-blusen, partyklackarna och allt annat. Det kommer sluta med att endast köpt grejjer som jag behöver ha för att överleva där borta. Jag ska vara borta fem dagar. Knappt
 
Fast om jag får säga det själv är jag lite av en västpackartalang och det beror nog på min inställning om att "allt går att köpa där!". Men verkligen- allt Går att köpa där!

Att ha måndag? tisdag? torsdag? söndag?

Det verkar som att jag är den enda som är vilse bland dagarna men, verkligen, är det söndag idag?! Jag har inte koll på veckodagarna nu när jag jobbar lite hipp som happ utan struktur på livet. Om ni nu säger att det är söndag idag betyder det solsidan (whooppa!) och ny vecka imorgon? ny vecka= den veckan det vankas reunion med Lonbonbo och linköpingsbruttan (Och Elin, förstås, men henne träffar jag ju nästan varje dag). I självaste London, minsann. Och idag? några timmar jobb och därefter en timme i massagestolen och hjälp efter det var jag lagom instabil och mör. Har också hunnit med ett hembesök hos uppsalakändis men nej, tänker inte skriva vem pga min otroliga rädsla att hen(!) skulle googla sig själv och hitta blöggen och läsa hur starstruck jag är.
 
Det är sådant jag helst inte skyltar med. Pinsammare egenskap får man leta efter!

Att ha klippt.

 
Jamen lika bra att testa! Nu rockar jag hellugg ett tag men man vet ju aldrig- nästa vecka kanske jag rakat av allt? Eller satt i förlängning. Eller färgat det rött igen. Man vet aldrig

Att visa igår.

 
 
 
Blandande halvkassa bilder från gårdagens skogsmys. Hade knäppt en väldans fin bild på Ango som min dator bestämde sig för att spärra. För fin för att visa upp för världen på det där viset tror jag?!

Som sagt var; Bulla, varm chooklá och snack...M-m-m!

Att summera dagarna som varit.

Härregud- Lördag igen?! Dagarna, veckorna och månaderna går så himla fort. För en vecka sedan jobbade jag kväll efter att dagen innan haft utekväll, för en månad sedan hade jag gråtkväll efter att dagen innan gått på nation och vrickat foten (utekväll..) och för fyra månader sedan hade jag ångestdag efter att dagen innan haft utekväll (studenten!). Ser ni ett mönster? Heh. Anyway...

Har haft en förjäkla mysig dag med två av favoriterna. Skogslullande och matsäcksfika kan vara något av det bästa en lördagseftermiddag. Kombinerar vi det med relationssnack och gapskratt ÄR det det bästa jag kan komma på! Fin lördag- helt enkelt!

Nu äre kväller och identitetskrisen är ett faktum. Lugg eller inte? Hellugg á la Alexa Chung. Alltid denna Alexa. Pros/cons? Tåls att tänka på ett varv till. Tills dess: ha en trevlig kväll/vecka/månad så ses vi när vi ses. Förmodligen imorgon då jag har ett helt lass med bilder från dagens utflykt.

Att vara måndagspepp.

Herre-jävlar vilken höstidyllisk dag jag hade igår, nästan irriterande. Först jobb och höstmarknad och sen ett bad så varmt att det sved i huden,mysigaste morgonrocken och tända ljus. Paltmiddag på det och själsron växte till overload.
 
fattar ni att det är oktober idag?! Sinnessjukt- tycker jag.
 
Förra första oktober minns jag att det var lördag och jag var tävling- och resepirrig. Vi låg ganska mycket på intensivträning i dansen den perioden vill jag minnas, för jag var ständigt trött i kroppen. Och jag plus tre hade 25 dagar kvar till semesterresan med stort R som skulle komma att etsa sig fast i minnet. Tänk att det var ett år sedan. Tänk vad mycket som hinner hända på ett år! Jag får svindel.
 
..idag är det 17 dagar kvar till nästa resa, måndag och jag är pigg på livet.