Att ha veckoslut.

Fredag idag igen, ja, och jag har jobbat kvällpass- såklart. Men ändå: är inte de kvällarna topp tre iallafall? När man landar hemma i soffan någongångefternio och det spritter i fötterna eftersom man inte kommit sig för att köpa ett par ordentliga arbetsskor och man äntligen, ÄNTLIGEN får hugga in på ostbågspåsen (och spikmattan, mah gadd räddaren i nöden!)

Och tidigare idag, innan jobbet? Funderande om vart nästa resa går (hade eventuellt tänkt London eller Israel. London får vi se hur det blir med men Israel får nog vänta lite, ja), lite fredagsshopping och adventspyssel.
 
Nej, jag är inte förbannad på julen eller osams med tomtefar bara väldigt förtjust i grått!

Postat av: Thereses jul

S to the nyggt!! Grått är ju faktiskt en julig färg också. Eller ja, nuförtiden är ju alla färger juliga. Men just grått, rött och vitt är ju en sjuheslikes snygg kombination. Så snygg att jag har bestämt att det är färgerna vi julstylar köket i (och mitt mammarum). Man kanske kan få låna bilden till julbloggen?!

Svar: Jovars, vitt/rött/grått blir det alltid här hemma (utom i granen där vi, som du vet, omiljövälnligt nog köper nytt varje år) men det röda åker fram senare i advent, hittills är bara "mespyntet" framme. Och gudars, det klart du får låna bilden!
Bella

2012-11-17 @ 17:56:30
URL: http://theresesjul.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: