Att ha haft jul.

Ja, igår var det som bekant julafton och jag firade hemma med mammafamiljen. Inga övriga släktingar, bara familj. Storebror var rysligt sjuk och vi bestämde att göra mysjul istället för den finklädda, uppstyrda varianten (som jag annars gillar väldigt bra!) och det var mysigt. I sista sekund beslutade jag mig för att hoppa ur glitterstrumpbyxorna och kalasklänningen för att istället klä kroppshyddan i ett par slappa jeans, finblus och glittertröja. Fin kompromiss mellan pyamasbyxor och partystassen,tänkte jag. Lade istället krutet på att pimpa våra lavendeldoftande husdjur med röda rosetter. Fröken Cocoz, som löper och har tydligt hormonrus, fick på fintrosan.
 
    Godsaker fanns det gott om vill jag lova. Tror vi rörde hälften av det hemmagjorda godiset och en chokladask. Det är dvs ungefär sju? Åtta? askar kvar och så mycket mat att vi skulle kunna ge föda åt halva byn några månader framöver.
Ostbrickan i år var den bästa! En,två,tre,fyra,fem,FEM ostar fick jag det till. Tilläggas bör är att vi var åtta ostälskande personer som samlades. I år räckte det till alla flera gånger om, om vi säger så. storleken på gorgonzolan var inte av denna värld. 
Tillslut var det slags för Floras valpar att prova på köksgolvet för första gången. Milda (retarded, för er som känner igen henne bättre så...) gick bananas erbjöd sina tjänster som mjölkbar vilket valparna tackade och bockade för. mormor liknande det hela vid ett 70-tals kollektiv där det spelar mindre roll vem som är mamma till vem. Alla kan liksom ge fostran och bröstmjölk till alla. 
 
och det var den julen. Julen där jag fick ett par skrevpimpade strumpbyxor (?) av mormor och där bror vart en smula snurrig av någonslags kuckelimuck-medicin vi hade hemma i skåpen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: