klick klick

Jag satt och slösufade lite i eftermiddags när jag råkade beställa hem lite somrigt till garderoben. Oopsi. Konsumera Konsumera. Nu får det allt vara stopp här tycker jag, hela sommaren har bankkortet gått varmt. Köpstopp en månad? Tror att det blir något liknande sådant. Ett undantag: jag får köpa sådant som jag verkligen verkligen behöver. Vad nu det skulle vara. Imorgon ska jag kicka igång ett "projekt" som jag sett fram emot ett tag. Mer om det senare en dag när allt rullar på och jag har något att säga om det hela. Nu: kvällsdopp!

NEW INIgår var jag i Stockholm (igen...) och inne på Åhlens passade jag på att inhandla dessa två ytligheter. Budget-mascara och not-so-much-budget-concealer. Inte för att den var speciellt dyr heller. 170:- vid MAC disken. Isadora mascaran låg i realådan och visade sig vara ett riktigt kap, jag gillar den! Mina fransar har inte alls höga krav och gör sig bra med så gott som allt så jag kan inte garantera att ni gillar den. Förutom detta fick jag dessutom med mig "nagelklistermärken" a la Minx och den omtalade färgbomben från Revlon. Och lite annat passande i sommarhettan.

23 Juni


Berätta! Har ni några trevliga planer för morgondagen? Jag menar det. Berätta! Otherwise i´ll have to kill you, typ. Ni är faktiskt inte speciellt generösa med kommentarer, vet ni. "Nästan" så jag varit tvungen att hota en och annan läsare för att få gensvar. Men nänä, den millisekunden det tar att skicka iväg ett ord eller två kanske är extremt viktig att spara. Låt mig inte störa liksom.

Jag funderar mest på vilken frisyr jag ska snöra upp håret i imorgon. Jag är insnöad på flätor så det blir nog en sådan. Mycket fint. Som flicka nummer fyra på bild. Minns dessvärre inte vart jag hittade bilden, troligtvis på någon mysig blogg.


Oh so glam!Eftersom ingen protesterade mot att jag skrev om ytligheter så som vad jag shoppat den senaste tiden så fortsätter jag berätta för er. Dessa blaffiga örhängen "plockade jag upp" på centralen igår. 40 minuter att slå ihjäl och 50% på alla smycken. Hade jag något val? Ganska fina med slarvigt uppsatt hår och någon enkel klädsel. De kom genast till användning på tåget hem så man kan kalla det ett halvvettigt köp iallafall. Om man vill.

Örhängen (Ur&Penn)


Sommardag
Skaparlust och solhatten ute i hallen kan resultera i något sådanthär.
Lite fjant också och ett nytt objektiv. Julias då alltså.
16/6-11X4

 


Fyndat den senaste veckan. Budget budget alltså. Jag laddar upp för sommaren, tydligen, med orangea toner (precis som vem som helst med andra ord), slappa spetsbhar, störtcoola brillor och smycken som skulla passa bra till brun hy. Precis som alla andra. Armbandet förresten är något mellan silver och guld. Mycket praktiskt.

Det är inte så att jag tvivlar på att ni har koll vad man kan spendera sina pengar på. Känns lite knepigt att blogga om sådanahär ytligheter eftersom jag är hundra på att ni har minst lika "bra koll" som jag har- men jag har fått höra att ytliga inlägg efterfrågas. Stämmer det? Vad vill ni läsa? Ni vet...jag har koll på att ni läser. Kommentera eller tig i evigheternas evighet.

Miniväska/ necessär (Lindex), Solglasögon (H&M), Armband (Lindex), Spetsbh (H&M). Budget budget, told ya!


 


Juni 13, 2011Sommarlovsdagarna har mest spenderats med dessa bruttor+2. Det känns som fokus legat på mat sedan i fredags. Sommarlovslunch, picknick med ost/kex/vin (vuxenpoäng på den?!), italiensk buffé och en brakmiddag hos Carro igår kväll. Underligt att jag är hungrig. Idag står handling på schemat men inte mycket mer. Ett klockrent tecken på att jag är ledig.


Jag drömmer om...


..Dessa utestolar! Och en hel del annat förstås. Storlarna ser ut som små briogodisar.
Kruxet är att jag absolut inte har någon plats för de små knubbiga, men i framtiden skulle jag kunna tänka mig att fylla min lilla charmiga vita lägenhet med dem. Men tills dess då? Antingen klämmer jag in de i något av mina rum eller så blinkar jag till mig lite garageutrymme hos mamma.


Mellow Monday

Hallelujla, vilken värme! I Malmö höll jag på att smälta bort men det är nte illa här hemma heller. Jag som vanligtvis är frusen om nätterna får nog lov att sova med fönstret öppet i natt och stoppa undan mitt ena vintertäcke. Jag får somna till "får-bäääande" helt enkelt. Just nu försöker jag varva ner efter helgens bravader med kylande mineralvatten och satc. Det får nog bli en tidig kväll. Imorgon hoppas vi väl på fint väder så vi kan njuta av solen? Galet skönt med sommarlov alldeles strax. Ska se till att skicka in den där yttepyttelilla uppgiften bara. Eller åtminstonde börja på den. Snart. Imorgon.

Resultatet.Silver på RM vart det och laget är sjukt nöjda. Det vore nästan oförskämt att inte vara med det motståndet.
Helt otroligt att vi nu vunnit över våra två största konkurrenter. Kul kul.


Målet.Idag siktar vi på medalj. Cheerleading RM, here we come!


Surprise!Nä, uppenbarligen hade jag ingen tantdag hemma igår, men det kändes som ett rimligt alibi. Gänget firade Tesslan som fyller 18 idag med picknick och en massa snack. Grattis! Nemo var med och fotades hejvilt, sicken linslus den där! Idag däremot har jag tantat mig, men mer om det sen.

 


Funday.


Seg morgon. Vet knappt vilken dag det är. Jag köpte nog en lite FÖR gosig kudde igår för det var nära på omöjligt att kliva upp imorse. Dagen bjuder på lite tantaktiviteter här hemma, dvs fix i trädgården och bak. Jag är lite sugen på att hitta på något skojj ikväll också. Får se hur dagen artar sig. Nya frippan här på bild också. Eller åtminstonde nya färgen.