Dag 19: I mitt kylskåp

Tja, vårt kylskåp är inte speciellt intressant. Det innehåller allt man behöver men inte mycket mer. När jag blir gammal nog och skaffar familj ska vi alltid ha ett proppat kylskåp! Det ska finnas så mycket mat att man skulle kunna laga alla recept i världen utan att åka till affärn, typ. Mamma hatar att handla och gör det helst efter lista, så man hittar inte många utstickare hemma hos oss ;).

trettiplusett

Jag saknar att sitta i solen vid ån med brillorna på näsan. Jag saknar att komma hem helt utmattad av en tuff skoldag och landa i soffan utan dåligt samvete. Jag saknar att mötas av en enorm valppuss av bästa lilla musslan. Jag saknar att glida över dansgolvet i en utmärkt grand jeté (eller nåja, en hyffsad iallafall...). Jag saknar känslan jag hade när vi befann oss på centralen i Frankfurt, vi styrde över vårt egna öde. Jag saknar känslan jag hade när den tuffaste engelskainlämningen någonsin landade i min hand med ett hemkammat mvg. Mest av allt saknar jag känslan jag får av alla dessa saker. Imorgon tar jag tag i mig igen. Börjar smälta allt och helt plötsligt känns det inte längre som om världen gått under.Lovely med den synliga troskanten där. We like it, yes we do! Fotat av finaste Tesslan.

Du älskade lilla

Vilken fucking jävla helg jag har haft. Ej i positiv bemärkelse. Värsta någonsin.
 Fa-an helvetes jävla skit vad livet är crapigt ibland! Orättvist var ordet. Jättetöntigt att skriva sådana här inlägg, jag vet! Men va fan, det är inte ofta jag är såhär ledsen. Visst kan jag väl få vara det nu?


Dag 18: Min favoritfödelsedag

Alltså, när jag planerade den här listan hade jag tänkt skriva om en födelsedag som jag minns väl. Jag vet inte när det var och hur mycket jag skulle fylla, men jag minns fasen den där hejdundrandestjejmiddagen.

 Det var första gången jag skulle ha tjejmiddag, inte barnkalas liksom. Hur coolt? Jag var en av de första som skulle hålla i en sådandär vuxen tillställning, eftersom jag fyller år tidigt på året. I hela 5 timmar skulle vi umgås, och det skulle inte bjudas på kokt korv och glasstårta. Very vuxet.

 Men så gick min planering i kras då min 18onde födelsedag liksom gick om den dära (dock väldigt trevliga) tillställningen jag hade som barn. Min 18onde födelsedag firades med några få. Kanske lite oväntat men ack så trevligt jag hade med mina uppsalabrudar. Men erkänn att vi är pangbrudar? Hur snygga på bilden? Redan som liten var jag ju också ganska söt faktiskt.
För länge sedan


We♥It

Ni anar inte hur jag saknar hästkrakarna. Funderar på att smyga ut i stall1, stall2 eller stall3 som jag för länge sedan red i och be om att få klappa pållarna. Jag saknar!


Dag 17: Mina husdjur genom tiderna

öjöjöj...

Liza
Cocoz
Daisy-sue
Maja
Pippi
Hugo
Pompom
Bambam
Gustav
Nacho
Alice
Bonkers
Blixten
Matrin
Jocke
Sune
Mini
Flora (X3)
Stella
Tindra
Milda
Love
Ebba
Ester
Mimmi


Alltså jag minns inte ens alla. Kommer inte ens göra ett försök att få med alla underbara gobitar till sällskapsdjur. Men låt oss säga att vi har haft a hole lot of dogs i vår familj. Andra djur också, men mest hundar. Det blir lätt så när man har kennel.

22 Januari

Ohlala. Idag fyller jag 18. Helt freakin´ fantastic. Det firar vi! SKÅL!!!


En av Tessis finfina bilder från nyår. Gillar Emelie på den här bilden...


Fredag :21 01

Men jag dööööör så jävla irriterande mina lillebröder kan vara ibland. Hur kul kan det vara att springa runt under ett gemensamt lakan och skrika "bu" som två idioter! Tilläggas bör att de båda passerat småbarnsåldern. Ååååååh, jag orkar inte höra dem längre. Kan någon, snälla, ge dem en dos stryk eller bara snällt säga till dem att vara tysta. Tro mig, det senare funkar inte!


Dag 16: Det här ligger under klistra in hos mig.

Jaa, ni kanske inte riktigt förstod vad dagens tema är? Eller så gjorde ni det. Hur som. Instruktioner följer. Klicka ctrl+v och motivera varför den text som dyker upp ligger under klistra in. Tydligt?

Så det här är vad som ligger under ctrl+v på min dator (guuu så spännade, vet inte själv vad som kan tänkas vara kopierat. Kan vara tyyyyp VAD SOM HELST, jag är flitig på att "ctrl+v:a".)

Bulgakov

Och varför jag kopierat detta namn var för att jag skulle kolla upp om boken Mästaren och Margarita fanns att få tag på på engelska. I sådanafall tänkte jag låna den och läsa nu som en av böckerna vi ska läsa i Engelska B. Den fanns att låna..... Så det blir kanske till att läsa den..... Har hört att det är någonting man inte ångrar, trots att den är skriven för längelänge sedan.....Jag brukar ha svårt för sådant..... Typ hemsöborna....... Men så skulle den alltså inte vara.....Eller kanske.....Men bra ändå.... Punkt där.

För Faan

Flunsan. Finnar. Förkyld. Ful. Fattig.
 Score liksom! Jag känner inte att livsglädjen flödar idag. Känslan på bilden, fast tvärtom.


Scary Shit

"åh vad trevligt" tänkte jag idag när jag såg att hela tre små brev landat i vår brevlåda, alla adresserade till mig! Happy thoughts. Tills jag insåg att samtliga tre brev var från banken. Är det så här det är att bli vuxen? I don´t like it! ......och vad fa-an menas det med att jag måste spara papprerna till deklarationen?!?! WTF, liksom! Är inte säker på att jag vill in i den här vuxenvärlden. Scary shit.

Solsidan!Ni anar inte hur jag, hur VI längtat. Solsidan är typ det som binder samman vår familj.


Grunka

Det känns ju inte kul att jag (med förvånadsvärt snygg hud idag) lade en ansiktsmask från Make up store, anti blemmish eller någe grunka, och när jag drar av den har samtliga blemmor växt till dubbla storleken. Hm? Inte kul, alltså!

Dag 15: I min handväskaFråga mig inte om pilarna. Totalt onödigt och oförståligt. Det här har jag i min (skol)väska.

-Skolskrivbok+mattebok+en massa papper (som man iochförsig inte ser) på hög.
-Plånka
-Yatzy spel (WTF???)
-Rubikskub, kan vara bra att ha!
-Halstabletter från tyskland
-Kvitto på en avokado (WTF igen)
-Ett lås, brukar vara bra att ha på gymmet. Om man går på gymmet. Det gjorde jag för drygt ett år sedan. Bra att ha.
-Halstabletter, igen
-Miniräknare, ligger alltid där och skräpar. Bra att ha på företagsekonomin och matten. Och när man shoppar rea.
-Rosa hundbajspåsar
-Parfymprover. Går då&då och sniffar på min 600-kronorsparfym som jag fnurlar lite på.
-En smutsig strumpa
-Nycklar
-Emelies penna som jag lånat (närmare adopterat) den här veckan. Ska genast lämnas tillbaka! Dvs på måndag.


.vadihelveteskajaglagatillmiddag.

Gillar du, som jag, ironi och matlagning är det här den perfekta sajten för dig. Tycker du dessutom, liksom jag, att svordomar är en extra kul krydda kommer du gilla detta mycket! Att det erbjuds vegetariska recept är ju nästan för bra för att vara sant. Älsk liksom...


Framtiden.

Ledarskap / Projektledning
Du är en stark och utåtriktad människa som vet vad du vill och hur du får det. De flesta av dina beslut baseras på fakta och du blandar helst inte in känslor i onödan. Din yrkesmässiga karriär är spikrak. Troligtvis har du vetat länge att du ska bli något stort, eftersom framgång är viktigt för dig. Det är inte helt osannolikt att du i framtiden startar företag själv och bygger upp det enligt eget huvud, men för en driven person som du finns självklart också en mängd andra alternativ. Oavsett inom vilken bransch du hamnar kommer det att ligga lik längs vägarna du passerat.


Så löd svaret på vad jag ska bli enligt KY-guiden. Låter spänannde, minst sagt ;). Jag gillar speciellt "lik längs vägarna du passerat-delen", mohaha! Det lät annars som en ren beskrivning av mig, så kanske är det ledarskap jag ska syssla med? Att jag inte blandar in känslor i onödan har vi fina dagsfärska bevis på...

SVAR2

Ojojojojoj. Jag såg att jag, hemskt nog, missat några frågor i frågestunden. Tar de nu iställer eftersom jag inte har något bättre för mig än att skriva om mig själv.


ser du fram emot din 18-årsdag eller blir du lite rädd när du tänker på den? snart blir lilla bellsan en stoor flicka!

Rädd? Nej det blir jag verkligen inte. Mer osäker vad jag ska hitta på. Jag har liksom inte ägnat min stundande födelsedag speciellt mycket tankar och därför har det inte blivit något kul planerat (förrän nu!). Att jag är den första i bekantskapskretsen som fyller bidrog väl till att jag inte tänkt på det speciellt mycket. Dessutom känner jag inte riktigt att jag behöver bli firad med buller och bång, men att fira dagen med de närmsta vill man ju!

favoritsyssla?

Datanörden i mig säger såklart att datanörda mig. Annars umgås jag väldigt gärna, det är jag en hejjare på!

sigtuna eller knivsta?

Siiiiiigtuna är ju fullt av gansters så det gillar vi! Munkholmen=ghetto. Angöö= Ghettokid.

att krama träd en hel dag eller krypa en hel dag vart du än är?

Krypa! Krama träd är inte kul.

vad gillar du mest på killar? (kroppen)

The magic hands ;) nejmen av någonanledning är det faktiskt händerna!

 berätta om ditt tjejgäng i uppsala som du älskar så mycket!

Mina undebara goá tjejjer minsann! Det är vi som kan sitta och få en oändligt lång håltimme att rusa förbi, vi kan göra vad som helst i varandras sällskap utan att skämmas, vi kan göra den ”tråkigaste” hemmakvällen till en kväll att minnas, vi kan bråka om så små grejjer att vi inte ens minns vad vi bråkade om från början, vi kan förvandla vilken dryg svenskauppgift som helst till rent nöje, vi kan resa och samla erfarenheter och ha roligare än någonsin, vi kan tramsa runt med ballonger som småbarn och skratta tills luften tar slut, vi kan jaga killar till varann inne på varuhus och bete oss som rena psykopater bara för att skänka vår käre gängmedlem en gnutta ”oh-he-is-the-perfect-man-for-me-lycka”, vi kan posa järnet likt fotomodeller för att få ihop ett fint skolarbete.Ja, lite så! Det är helt enkelt flickorna i uppsala jag känner mig väldigt mig med,trygg.


Dag 14: Det här äter jag i min taco(s?)

Tomater, majs, salladsblad, gurka, guckamucka, cheddarsås (om jag slår på stort), ost, krossade nachochips, jordnöter, banan, gräddfil, salsa. Mycket sås ska de va!

I värsta fall, om mamma tvingar mig, äter jag quornfärs i den med. Tacokryddad qournfärs.


SVAR

Vilka är dina favoritbloggar? :)

Oh oh, svårt att säga. Eller nej, inte alls faktiskt! Men det kommer ju som ett tema i 30-dagars utmaningen så det svaret får du vänta lite på!

Hur många hundar har du egentligen?

7 stycken vuxna och 4 små bebisar just för tillfället.

 Vad har du för framtidsplaner?

Bli rik, lycklig, och megafit! Ha några knoddar som springer runt benen om dagarna och sover himla bra om nätterna. Ett sjuhelvetes bra jobb där jag trivs och tjänar storkovan. En underbar man som är snyggare än någonting ni någonsin skådat och med vettiga åsikter (hallå, det är ganska viktigt det med faktiskt!). Helst ska han vara så öppensinnad att han låter vår förstfödde son heta Rubik, utan några som helst invändningar (eller det kanske inte vore så kul förresten).

 Vill du allvarligt döpa ditt framtida barn till Rubik?

Alldeles alldeles allvarligt, ja!

 Alltid lukta svett eller alltid lukta skit?

Alltid lukta svett tror jag. Jag såg på mythbusters förut att man faktisk kan påverka sin svettlukt genom det man äter. Så om jag typ käkar rosor hela dagarna kanske mitt svett kan lukta rosor? Fast det vore ju jobbigt med tanke på att jag inte gillar rosendoften.

 Vad är din största önskan just nu?

At jag inte dör av den mögliga sirapen jag råkade äta till våfflorna tidigare idag.

 Jag avguuudar din blogg!!! Och du har så jäkla snygga kläder jämt! Vad får du din inspiration ifråN?

Jo ja. T-shirt och jeans är ju underskattat men alltså, såååå jäkla snyggt är det ju inte?! Annars hämtar jag väl min inspiration på nätet, dude!

 Är du kär i någon just nu?

Nä.

 Drömyrke?

Åh, alltså jag vet inte! Jag vill antingen jobba med lag och rätt eller med marknadsföring och PR. Helst det senaste, utan att det för den delen går för mycket åt dammsugarsförsäljningshållet.

 Drömkille?

Ja han beskrev jag ganska bra i en tidigare fråga som jag planerar att spendera mitt vuxna liv med.

 Favoritlåt? Du får bara välja en!

Nu är jag ju inte sådär JÄTTEmusikintresserad. Så klart jag lyssnar på musik nästan hela tiden, men jag varierar mycket. Så klart blir det ganska mycket dansmusik eftersom jag sysslar med sådant, men den musiken är egentligen inte speciellt bra.

 vad är det värsta du vet?

Magont efter en rolig kväll ;) Annars gillar jag inte djurplågeri.

Finns det fler berittor i sverige än jag?

Ja. Typ hela lärarmaffian heter ju Inger/Ingrid/Ingalill eller Berit.

 Ljus jeansjacka vs. Röd mockajacka?...MÖRKröd mockajacka*

Ljus jeansjacka är ju fräsch och rätt snyggt sådär, men hela Sverige vandrar ju kring i det! Mörkröd mockajacka lät ju fräsigt! Hellre en klarröd dock, men mörkröd Will do! Dessutom är jag ju svag för mocka.

 Om du bara fick lyssna på en låt resten av livet vilken skulle du välja?

Jag skulle inte vilja lyssna på endast en låt resten av livet. Men om jag verkligen var tvungen skulle jag välja ”lilla snigel”. Typ den enda jag kan den korrekta texten med. Då kan jag ju dessutom göra flera olika remixer på den, ni vet väl att jag typ äger på beat box?!

Hur många galgar äger du?

Får jag återkomma med svaret? Bor inte hemma-hemma just nu.

Hur länge skulle du klara av att bo helt själv(och nej inga hundar;))?

Det ska du ha j*kligt klart för dig att jag skulle klara mig själv alldeles utomordentligt bra hur länge som helst! Jag är ju oerhört huslig av mig och har inget emot att diska och tvätta (så länge det inte tar över mitt liv). Jag skulle dock behöva ringa in sällskap ungefär varje dag, men det är en annan femma. Heeeeeelt utan sällskap skulle jag nog inte klara mig mer än 3 dagar.

Och slutligen, vad är meningen med livet?

Meningen med livet är att föra sina gener vidare...Näää, jag bah skojja! Att ha kul och njuta av det goda skulle jag väl säga!

 Favoritgodis?

Jag är väldigt mycket av en periodare men just nu är apan chico min storfavorit!

 hur många nagellack har du egentligen ???? va ????

Får jag återkomma med svaret? Bor inte hemma-hemma just nu.

 din favvofilm? :)

Åhh vad jobbigt, jag vill ju inte svara fel liksom ;) De som känner mig vet nog att jag sällan håller mig vaken en hel film igenom och därmed också har svårt att kora en favorit.

 favorit te? :)))))

Mm. Äppel/kanel från FRIGGS eller champagne.

 Vilket är ditt turnummer?

7!

 Du som är så jäkla duktig i köket, vad är din favoriträtt?

Pasta pasta pasta! Pasta i alla dess former med alla möjliga såser (förutom bolognese, blääää!).

 Vad skulle din självbiografi heta?

”Mm, gott! Och lite surt också!” såklart!
Vet ni hur trött jag är nu? Riktigt trött. Don´t blame me om det vart några fel här. Eller vem ska ni förresten annars skylla på? Skyll på mig, ni. Men bli inte arga!

Dag 13: Min vardagssminkrutin

1. Matt foundation, Make up store
Använder jag bara när jag ska vara extra fin eller när det ska fotas mycket. Ger mig hiskeligt mycket finnar och är därför inte min bäste vän, men den var dyr så användas ska den ju. Brukar blanda ut concealern med en klutt foundation.

2. Easy Cover Red, Make up store
Krämig concealer som är gul i tonen och täcker därmed röda toner. Superbra på blemmor. Använder jag nästan varje dag blandat med foundation.

3. Wonder powder, Make up store
En skrimrig produkt som kamouflerar i huden och döljer rodnader. Använder jag varje dag. Till och med under mina "osminkade" dagar eftersom den är gjort på mineraler och läker huden väldigt fint. I like!

4. Pressat puder, Covergirl
Någe grunka som jag har haft liggandes i sminkväskan ett tag. Använder jag bara tillsammans med foundation och endast i T-zonen för att matta ner och "setta" makeupen.

5. Bronzer/Contouring, N.Y.C
Används när jag har lite färg som jag vill fördjupa. Älskar att det har gula pigment i som dämpar rodnader (typ solbrända partier) och att det är matt så att effekten blir precis sådär djup som jag vill ha den!

6. Tri Brow Color, Make up store
Ett måste för mina ultrablonda ögonbryn! Jag brukar använda den här trion ibland när jag vill ha sotade ögon med matt effekt.

7. Ögonfransböjare, Kicks
Använder jag precis varje dag för att få en mer öppen blick.

8. Kajal, Clinique
Mjuk kajal som jag använder längst fransraden när jag kör på sotad look. Brukar ibland varva med en mörkare brun från MUS.

9. Ögonskuggsduo, Sephora
Toppenduo som jag panikköpte i New York. Skimrig ljusrosa och bronzig brun. LOVE!

10. Colossal Volume Express, Maybelline
Brukar varva mellan define-a-lash och denna. Båda duger. Eller okej, bägge är kick-ass-bra, men jag börjar tröttna.
Dag 12: Min dag i siffror

0,5: Antal timmar som spenderats på plugg.

1: Antal tummar som blivit brända i våffeljärn.

2: Antal livsmedel som passerat "bäst-före-datum" och som jag ätit idag utan att veta om detta. Sirapen var det mögel i, uääck! Kommer jag att dö?

3: Antal jordgubbar som gick åt när jag gjorde dagens ansiktsmask.

2: Antal postorderkataloger jag frenetiskt bläddrat igenom i jakt på den perfekta våroutfiten.

4: Antal fingrar jag behövt bättra på nagellacket på.

5: Antal bloggar jag läser som skrivit om samarbetet mellan H&M och kling. Jaaaa, vi fattar!

5: Antal gånger jag tröttnat på min garderob och fått utbrott.

7: Antal gånger jag gått in på bloglovin för att se om det hänt något nytt.

7: Antal spanska oregelbundra verb jag försökt banka in i hjärnan.

Så det var min dag!
 

Hallå?!?!??

Hur skulle det kännas om du pratade med ett gäng kompisar men ingen pratade tillbaka till dig. Eller om du frågar läraren något i klassrummet och liksom inte får svar på din fråga. Eller något liknande. Du får liksom ingen respons.


SÅ KÄNNS DET FÖR MIG I MIN FRÅGESTUND!!!!!!!!!!!!!!


Skäms på er läsare!!! SKÄMS! Fy, tvi på er! Jag ser ju att ni är här och snokar. Är det ingen som undrar vad jag har för färg på tandborsten, hur många ögonfransar jag har på höger öga eller om jag föredrar bregott eller lätta på mackan?!?!


Inte?


Neehee. Tråkigt för mig.


2005-Sjärnstopp?

Alltså, jag har bloggat sedan 2005. Nu är det 2011. Sick! 6 år senare och jag sitter liksom fortfarande framför burken och bloggar om....well, ingenting?!.


Dag 11: Mina syskonJag har fyra bröder, 2 helbröder och 2 halv. Som bonus har jag en syster som jag egentligen inte alls är besläktad med men som ändå känns lite som min lillasyster. En helsyster i himlen som jag aldrig hann träffa.

Mina bröder träffar jag kanske inte alltför ofta även om den älsta kommer hem ungefär var tredje helg för att hälsa på hos mamma (=få tvätten tvättad och matlådorna fyllda. Host host) medan den nästälsta sällan syns till. Bror nummer 2 är alltså nyligen utflyttad och njuter nog av det för fullt. Om några månader inser han nog också värdet av att få service av mamma. De två yngre bröderna bor alltså hemma hos mamma där även jag bor varannan vecka, så de ser (och hör) jag ofta. Bägge har nog en släng av någon bokstavskombination för där tryter aldrig energin! Underbara grabbar ändock. Den hellevande syrran träffar jag varannan vecka hos pappa. En aning äldre än småbröderna och lite enklare att umgås med. Min storasyster har jag hört var mycket mörk, och orientalisk. Rena motsatsen till mig alltså!

På bilden: Jag och mina två äldre bröder ska illustrera "döv apa, stum apa, blind apa" men fattar (uppenbarligen) inte grejjen.

Frågestund!Vad sägs om en frågestund? Jag har alltid varit grymt negativt inställd till det sorgliga fenomenet (eller alltså, det är inte sorgligt om man har tillräckligt stor blogg för att få några frågor) men eftersom jag gillar att vika ut mitt privatliv på en blogg så kör vi på det tycker jag!

Håller ni med?Jag älskar att ingen kan säga emot mig på MIN blogg, mohaha!

Dag 10: Det här hade jag på mig idag.


Väldigt innovatiovt med vit blus och jeanstights..

Dag 9: Min tro


Ooopsi, glömde göra utmaningen igår, men dessto fler inlägg idag! Kul för er liksom. Here we go! Så min tro, alltså. Jag är inte ett dugg religiös men gillar att vara i kyrkan. Atmosfären och känslan är svår att slå. Men att skylla sitt öde på någon (en gubbe?) som sitter på ett moln uppe i himlen? Njaa. Eller okej, riktigt så ser väl kanske inte gud ut enligt alla som tror på GUD eller likande "varelse". Men jag gillar att själv vara ansvarig för det jag gör. Jag tror på gräddig gratäng, skratt, sena mornar, en skål godis för mycket, kärlek, valpmagar, fina vänner, glittriga naglar och kalla skinnjackor. Livets goda.


Food

Åh, muuuums! Har en megagräddig gratäng inne i ugnen just nu som doftar helt ljuvligt.
Ost och grädde, ljuvligt! Det stod mellan rester (idag igen) eller gratäng
och kalvstek(veggobiffar för mig). Svårt val? inte alls!


hum?

Lyx! Jag och Cocoz ligger i min nybäddade säng och käkar saltapinnar. Intressepil?


Bevis på att hundar är sötare än katter.

 


Dag 8: Ett ögonblick

Nu kommer min "kärlekshistoria-röst" väl till hands igen när jag dag 8 i utmaningen ska berätta om ett ögonblick. Det är ju liksom lite svårt att välja just ett speciellt ögonblick bland alla som susar förbi än varje dag. Eftersom liknande teman kommer dyka upp under dessa 30 dagar så får det bli just ett sådantdär speciellt ögonblick idag. Ögonblicket var då när jag fick min nuvarande hund Cocoz. Jag hade velat ha en cremefärgad chihuahua i flera år, en som bara var min. Så när mamma och jag en dag satt och slösurfade på blocket och hittade en långhårig cremefärgad liten valp i närheten av där vi bor så tjatade jag till mig ett telefonsamtal till uppfödaren som sa att vi kunde komma och titta samma dag om vi ville. Klart vi ville! Mamma gjorde klart för mig redan innan vi åkte att det absolut INTE skulle bli någon valp idag och att vi åkte dit mest för att skapa oss en uppfattning om rasen samt uppfödaren. Väl framme hos uppfödaren får vi hälsa på den lilla krabaten som var större än vi tänkt oss, men mycket mycket charmig. När jag hade hälsat på den lilla och gosat med de andra hundarna följde jag med pappan i huset ut till deras stall för att hälsa på hästarna och alpackorna de hade där. När jag kommer tillbaka in i huset (efter ett bra tag) ser jag mamma med cocoz i famnen och ett kontrakt i handen, hon hade köpt henne till mig! Underbara känsla!

Dag 7: Min bästa vän

Min bästa vän, BFF, andra del och vapendragare är Carro Coche aka Carro Barro Borrmaskin! Vi blev (mer eller mindre) ihoptvingade någonstans i högstadiet pga omorganisation i kompisgänget. Jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen och en dag stod hon, bokstavligen, framför mig vid skåpen i skolkorridoren. Sedan dess har det mer eller mindre alltid vart vi. Lustigt det där att de som är mig närmast är dem jag "blivit ihoptvingad" med. Jag antar att jag inte alltid väljer det bästa umgänget själv? Dem jag hängde med innan "carro-tiden" finns åter vid min sida trots att vi ses allför sällan. Det låter som att något jättedramatiskt hände där mellan kompisgängen, men så var det inte. Jag är bara duktig på att överdramatisera. 


0104

Ni kanske märkt att bloggen sett lite underlig ut i några dagar nu? Jag vet inte varför eller hur det uppkom men idag fick jag nog! Jag raderade all design som jag jobbat fram under alla de åren jag bloggat. Det kanske inte såg mycket ut för världen, men jag hade lagt till mycket småfinesser som jag verkligen gillade och "inte skulle kunna leva utan". Idag raderade jag som sagt allt och började om på ny kula. Så nu ser det ut såhär. Det får duga ett tag. Riktigt knasigt ser det ut att jag har det rosa bandet som gällde för 2010, men bloggen vart lite färglös utan och bandet står ju fortfarande för en fin grejj.

Dag 6: Min dag

09.00 Vaknar av att mamma har damp på nedervåningen för att hon inte hittar sin kam (som jag råkat "låna" lite länge?)
09.20 frukost! Någon (lillebror!) har ätit upp min gröt så jag får vackert ställa mig och koka ny.
09.40 Funderar över hur dagen blir. Shopping med C eller utflykt med familjen?
10.00 inser att det inte blir något alls, mysdag hemma istället.
10.10 Duschen!
10.23 Klär på mig och sminkar mig lite smått.
10.34 klar!
11.10 Ändrar mina planer till en matlagardag och lägger bönor i blöt.
11.16 Ändrar mina planer igen och slänger mig i bilden med mamma och bror för att åka och handla.
11.40 I Godisaffären
13.30 Tillbaka hemma. Dags för lunch! Boy scout eggs eller french toast? Bägge!
13.50 Städa, plocka undan, tvätta
14.10 Matlagningsdags! Kladdar ihop lite kikärtsbiffar/falafel.
15.46 Slapp med dator och film.
17.10 Får en trevlig inbjudan om middag nere på byn.
17.14 Piffar mig lite snabbt.
18.00 Träffar brudligan.
21.00 Timmarna går fort och slutligen landar jag här hemma framför datorn.
21.38 Fortfarande framför datorn....

Dag 5: Länder jag besökt


Här är alltså en karta över de länder jag besökt. Inte precis så exakta prickar och det beror på att jag oftast inte har den blekaste om vart i landet jag varit, men jag har varit så exakt jag bara kan. De flesta länderna har jag dessutom besökt mer än en gång och det är svårt att få plats med "många oexakta prickar" på samma karta. Pricken i spanien är däremot helt fel placerad eftersom det faktiskt är fuerteventura jag var på och inte självaste fastlandet. Jag har även varit i USA två gånger och en fläng i sydamerika (tror jag?), men det fick inte vara med på kartan!


OfattbartBild från nyårsfirandet 2010-2011. Charmiga vi är, Jag & Emelie, på den här bilden!


Dag 4: Det här har jag ätit idag

Såå, vad har jag ätit idag? Hela tre (!!!) mackor till frukost och fanta till det (määh, vi hade ju kvar liksom!), en näve fudge som Emelie bjussade på, en skål risgrynsgröt till lunch (muuuumma!), fiskpinnar och potatiskroketter till middag. Och, det var det! Inte speciellt intressant kanske? Känner mig lite som en copycat på en viss klasskompis blogg när jag delar sådan viktig info som vad jag förtärt idag.