Hello


jag vill färga håret rött igen och se allmänt fab ut dagarna i ända (minus den hemska utväxten som uppenbaras efter en vecka eller två). Jag vill skaka rumpa tills benen darrar av utmattning och jag knappt kommer över diagonalen. Jag vill skriva klart geografiuppsatsen och klara det med bravur, jag vill uppdatera mina kassa spotify listor (mycket viktig punkt), jag vill ha sommar, sol och grillpartyn. Jag vill ha toppbetyg också, nästintill iallafall. Jag vill ha tillbaka orken. Och det skulle vara trevligt att hinna träna lite mer regelbundet. Och så vill jag träffa mina deltisar oftare.

sicken bjässe!

Oh hjälp! Jag hittade precis den fetaste dammråttan under min säng! Kanske börjar det bli dags att dammsuga,tro? Skönt att jag kan uppdatera er om sådana här viktigheter direkt via telefonen. Puh! Det känns viktigt för mig att ni vet vad som finns under min säng...

26-04-11

Wow, vilken pluggbomb som slog ned! Känns som att det kom en himla massa nu när man börjat skolan igen. Det var det lovet liksom. Som en klok vän sa, "det känns som att loven är som en lång väntetid på att allt ska rulla igång igen". Typ så. Sant. Man njuter och tramsar runt, fast man vet att allt slår tillbaka gånger tusen. Jag älskar lov och ledighet (stora slappartjejer herself liksom) men man hinner ju knappt luta sig tillbaka innan vardagen är igång. Kanske dags att leta fram kalendern och organisera upp livet? Oh vad sådana här inlägg måste vara tråkiga att läsa, men jag skulle kunna lova en bildbomb med en massa härliga minnen snart igen. En aning mer muntert.

litet impulsköp sådär

Jag råkade liksom köpa en ny telefon som hastigast igår,mycket bra gjort må jag säga. Schysst ätt kunna surfa runt lite såhär efter läggningdags. Nu ska vi se om det här funkar som det ska och om jag fått alla bokstäver rätt med den nya touchen ;)

Fredag

Image and video hosting by TinyPic 
Herre jösses vilken fin dag! Jag har myst bort hela långfredagen som gått i ett. Önskar liksom någonstans att den hade vart ännu längre för en sådanhär fin dag har jag inte haft på länge. Har inte fått ett dugg plugg gjort men däremot har jag rensat i rabatterna och sått lite nya spännande grejjer, drömt och planerat för hur huset ska renoveras, ätit en massa gott, bakat matmuffins (tesslan, du måste få det här receptet och använda till din "hemlis" (du vet vad?!), njutit av solen och såklart gosat med de små valparna. Rysligt fin dag alltså!

Gr8 (inte som i grotta...)

Men jippie! Den 2-3 maj kommer bli ett helvete! Mastodontuppsatsen (ni vet den som jag sgenetligen skulle suttit och skrivit på just nu..) OCH företagsekonomiprov på någon himla bokföringstjossa som är lite halvknepigt OCH idrotts seminarium gäller de dagarna. Jag har säkert missat något. Nu sätter jag 1000 spänn på att svenskläraren lägger in det muntliga i nationella den 2a eller 3e också. Kul jul att alla tre (fyra?) sakerna är ganska viktiga också. Nu äre iallafall påsk, och det är ju något jag tycker om. Synd bara att vi knappast har hunnit pynta eller laga maten. men det kommer nog upp, ikväll eller nått?

Torsdag och lovet börjar lida mot sitt slut.

Pain. PAIN! Jag har alltså avsett den här dagen till uppsatsskrivande av vad som kan vara det tråkigaste ämnet någonsin. Jordarter hit och grundvatten dit. Så bli inte förvånade om jag gör en avstickare in till stan för några ärenden eller möjligtvis ut på altanen för att lapa sol. Och så skulle det vara himla trevligt att raffsa lite i rabatterna och så de där fröna som jag dragit ut på så länge nu. Låt oss säga att jag knappast har gröna fingrar.

Förresten, är det inte skrämmande att det redan är torsdag idag! Herre min gud vad lovet går fort. Det är liksom som att lovdagarna är en millisekund var medan en vanlig måndag/tisdag/onsdag/torsdag går så himla långsamt! Förutom kvällarna då förståss, de hinner man ju knappt uppleva. När man sitter i bussen på väg till skolan vet man knappt om man är påväg dit eller hem.

Och nu när jag ändå babblar på kan jag lika gärna ta upp det här med "fuldagar" som jag tänkt på så länge. När ni har en så kallad "fuldag", brukar ni också fota av er själva och spara bilden tills en annan fuldag dyker upp? Då kan man alltid, när man har en fuldag, gå tillbaka i fuldagsarkivet och inse att man egentligen inte var så ful den  där måndagen för 2 veckor sedan. Alternativt inse att man hade en sjuhelvetes fuldag då och att dagens fuldag inte är så illa. Gör ni också det här eller är det bara jag? Helt normalt beteende eller?

Lille gutten.Säg HEJ till min nya tuss, Nemo. En mysig, chokladfärgad chihuahuakille i sina bästa år. Underbart! Min första hund alltså, stort! Fröken Cocoznöt är ju också min hund, men det är inte jag som står som ägare. Nåja, Nemo är nog den sötaste lilla pöjken jag har sett. Hur gulligt är det inte att han kollar i kors när han ska få godis! Naaaw! Det är alltså det här jag sysselsatt mig med idag. Inte den bästa bilden, men visst är han söt?! Nöt.


MåndagÅh vilken härlig dag! Alltså ljuset... Vaknade sisådär tre timmar innan planerat. Ganska pigg men varm i pannan och sandpapper i halsen. Screw that, idag blire en shoppingtur med bästa kompis. Annars ska jag väl komma igång med den där uppsatsen som visst ska vara inlämnad väldigt snart. Ska valpgosa en massa också.


Femton

oow maj gad, jag tror inte jag sett mer sjuk ut någonsin förr. Som ett monster med svullna ögonlock och sår på överläppen, rinniga ögon och allergiutslag. Fashion! Det värsta, det är att jag inte får gosa med mitt hjärtegull pga smittorisken....och att jag nyser så fort jag tittar ner på mina underbara naglar som glittrar som tusan i solljuset. För att liva upp dagen lite letar jag nya bloggar och snubblade in på den här. Årets sötaste? Jag som inte ens gillar kaniner...


...Låt mig säga såhär. Det är lent i halsen. Lättlagat. Fett/proteinrikt och alldeles alldeles underbart tillsammans med skagenröra (som jag iochförsig inte förmår mig att äta, nu i sjuktider...). Ägg+Avokado RULES!

Update: Har insett nu att chokladpraliner också fungerar ganska bra.


Tisdag

Under en dag med feber och utan röst passar jag på att måla naglarna glittriga (såklart), fortsätta längta efter gula tulpaner, äta mannagrynsgröt och gosa med valpar. Känns ändå rätt bra med tanke på omständigheterna.

Att presentera sig själv.

Kommer snart...

Måndag

Man känner sig en aning klantig när man försover sig sisådär 2-3 timmar en måndag. Tur för mig att jag bara missade företagsekonomin och geografin, det hade liksom kunnat vara värre. Idag blir det plugg hemma och mobilletande. Någon som har bra tips på operatör och mobilmodell? Jag vill helst inte byta från 3 men det ser ut att kanske bli ett byte ändå, eller jag vet inte! Kanske befriar jag mig helt från telefonernas värld, känns som så nu iallafall.

8 av 100Visserligen inte en bild från idag, men det har ju blivit något av ett tema. Här är danslaget iklädda allt annat än det vi egentligen måste träna i; svart linne, tights, uppsatt hår och dansskor. Duktiga flickor som lyssnar på tränarens order. Inte så mycket. Hur som har jag tränat dans idag och haft "utvecklingssamtal" på dansen. Det ser fint ut.


7 av 100Dagens bild är egentligen gårdagens.
 Besökte stadsbibblan för att samla information till geagrafidödsarbetet.
 Dåtida stadskärnan.


Bo snyggtWow, tankeöverföring! Jag och brudarna snackade imorse om drömyrken då jag slängde ur mig att jag skulle vilja arbeta med arkitektur. När jag kommer hem har pappa köpt den mest fantasktiska "coffee table boken" om arkitekters villor. Lovely, som en favoritlärare hade sagt. Jag dör snyggdöden när jag bläddrar i den här boken. Antingen ska jag haffa min drömjobb och rita såhär snygga villor hela dagarna, eller så ska jag se till att gifta mig rikt och få bo i palats likt dessa. Båtkapten och projektledare skulle också gå för sig, fast båtkapten är nog mest en dröm faktiskt.