30

Har nyss lagat och goffat i mig en himlans god tacopaj. Vinner nog priset "Taco-dish of the year" här hemma. Imorgon funderar jag på att laga ädelostfisk, låter misstänksamt men mamma tjötar på att jag ska använda fisken och själv är jag sugen på ädelost. Vi får vi, vi får se. Intressant? Är inne i lite "laga-mat-och-baka-bullar-flow" just nu så det är ju trevligt. Mycket trevligt, hörri. Nej det här inlägget känns ganska menlöst men jag var ju nästan tvungen att uppdatera. Vi hörs imorgon iställer tycker jag!


BatikÄr lite sugen på att klicka hem dessa från nelly.com. Med studentrabatt och andra fina rabatter blir de väldigt billiga och jag skulle "behöva" fylla på tightslådan.


TGIF!

Åg tack snälle gode gud att det är fredag! Den här veckan var beräknad till att bli den jobbigaste veckan på länge men så illa vart den inte, det har snarare känts ganska lugn och kanske till och med lite småslappt? Hur som är jag ändå riktigt lättad över att det är fredag (hallå, vem gillar INTE fredagar?!). Jag har tillbringat dagen med skola och med att trippa runt på stan med Carro. Mestadels stan faktiskt. Helt okej saker som kommit in i affärerna men jag förväntade mig mer roliga saker så vi satte oss på ett fik och slappade istället. Nu har jag slutligen landat i soffan men ska strax åka iväg igen för att handla och köpa med mig hämtmat, varken jag eller pappa orkar laga idag. Bjussar på en bild från en härlig vinterprommis jag tog förra vintern när kylan fortfarande var hanterbar.


Goodiebag!


klickade genast hem en goodiebag från goodiebag.nu när noscarlett hade tipsat om hemsidan. Företaget har kommit på ett vinnande koncept som innebär att du själv väljer vad du vill stoppa i din goodie. Typ som gratisshopping alltså ;) Och gratis är gott tycker jag. Jag valde (såklart) två hudvårdsproduketr och en parfym. det verkar lovande må jag säga. Generösa förpackningar (och det gillar vi med så man slipper beställa hem så ofta, höhö). Nej nu ska jag sluta babbla så nu själva kan ta del av denna underbara idé. Lite gratisshopping tackar väl ingen nej till hoppas jag!
finemang


Måste faktiskt ta och tipsa om den här lockgelén för alla lockhuvuden där ute! Sjukt bra för att tämja lockarna lite och hålla dem på plats utan att göra dem sådär äckligt stela. Kostar dryga 80:- på blandannat kicks och Åhlens. som jag ångrar att jag inte tagit och köpt den här innan!


18

Det här är vad jag ägnat min eftermiddag åt! Jag fick hem lite nya foton i veckan eftersom jag tänkte byta ut de gamla som jag hade uppe på väggen men istället kom jag fram till att jag skulle fylla på fotona och låta dem pryda hela väggen. Här har vi det något röriga resultatet.


07.27

Njae, jag har gjort det igen! Jag ska vara ut genom dörren 09.34 och behöver exakt 1,5 timme för att göra mig iordning, duscha, packa väskan osv. Min smarta lilla hamsterhjärna beräknade att jag måste SENAST kliva upp 07.00. Eh? nehe? Inte? Nejmen så räknade jag sörru! Jobbigt att jag är störtvaken nu och inte kan somna om. Typiskt!

Oh boy, you make me blush!Tänkte ta och tipsa lite om mina absoluta favoritblushes. Inte helt oväntat kommer 3/4 från Make Up Store och den sista från MAC. Men sanningen är den att dessa märken är duktiga på smink och pigmenteringen är otrolig! Egentligen är bara två av dessa avsedda att använda som blush, men jag tänker lite "outside the box" och hamstrar på mig rosatonade ögonskuggor att använda till just det syftet. Här kommer en liten presentation av mina underbara kompisar!

1. M/S Nox från Make Up Store. En kall rosa färg med guldskimmer.
2. Blush Complex från Make Up store. Skimrig persikorosa som ger dockkinder om man applicerar på äppelkinden
3. M/S Sepia från Make Up Store. Blandning av orange och terrakotta med stora glitterbitar i (som av någon anledning inte syns på bild). Riktigt fin som både blush och ögonskugga.
4. Peachtwist Sheertone Shimmer Blush från MAC. Tja, en persikofärgad blush som är "sheer", precis som namet antyder!


10onde


"Den nakna sanningen"

Okej, nu är det så här att jag ska avslöja sanningen om mig själv lite oblygt sådär här på bloggen. Jag vet inte om ni är tillräckligt starka för att fortsätta att umgås med mig efter det här, men jag känner liksom att det måste ut. Peter Jöback sa imorse på tv att man känner sig 20 kg lättare efter man "har kommit ut", och -20 kg har man väl aldrig haft något emot? Lika bra att jag säger det och inte drar ut på eländet!

-Jag är sjuk. Att jag är förkyld och så har väl inte undgått någon, men jag har liksom en värre sjukdom. Det är egentligen inte mitt fel utan något som smittar. Den exakta medicinska termen kan jag inte men vi kan kalla det för "starkt-och-ytterst-ofrivilligt-behov-av-en-hundvalp". Idag vill jag ha en färsk fralla (fransk bulldog), förra veckan var det en boxer som stod högst upp på önskelistan, veckan innan det (och hela förra året) var det en hårlös chinese crested jag ville ha. När jag inser att jag inte kommer få någon av dessa får jag ett behov av en chihuahua. Det är den lättaste graden av ha-begär eftersom jag redan har en hel hög här hemma. Enkelt att lösa problemet liksom!

-Jag är sjuk. Att jag är förkyld och har "starkt-och-ytterst-ofrivilligt-behov-av-en-hundvalp" vet ni vid det här laget, men att jag förutom det även har en sjukdom som gör att jag inte kan gå en endaste dag utan nagellack på fingertopparna och att jag måste byta ut färgen en gång i veckan är det ingen som vet. Sist jag hade olackade naglar var i 3 år sedan. Sjukt, jag vet.

-Jag är sjuk. Att jag är förkyld, har "starkt-och-ytterst-ofrivilligt-behov-av-en-hundvalp" och inte kan gå en endaste dag utan nagellack på naglarna vet ni, men att jag dessutom får spader ifall jag inte får vara kreativ och sy eller skapa på annat vis med jämna mellanrum är det inte många som vet. Jag bokstavligen klättrar på väggarna medan nya idéer sprutar ut ur öronen på mig.


"Hej jag heter Bella, är dödligt förkyld, drabbad av "starkt-och-ytterst-ofrivilligt-behov-av-en-hundvalp", sjukligt besatt av att måla naglarna och kan inte gå en endaste dag utan färg på dem, är jobbigt kreativ. Somliga skulle nog påstå att jag är mytomman och hypokondriker också, men nej. Det är jag nog inte beredd att hålla med om."

Bilder från Make Up Store Höstshow 2010 på Berns


Är jag skadad?

Jag är sjuk. Jag är så sjuk att jag helst inte reser mig från soffan alls utan ligger gärna helt stilla och läser bloggar. Jag har stategiskt gjort en plan som innebär att jag endast behöver resa mig fyra gånger idag. Två gånger för att hämta samt lämna mat, en gång för toabesök och en gång för att dutta på smink. Är jag skadad när jag, trots att jag ligger halvdöd på soffan och ingen jävel bryr sig om hur jag ser ut, reser mig för att med hjälp av lite mirakelprodukter trolla bort ringarna under ögonen? Ja, jag tror det!

Recension: 88 Warm Palette

Hoppsan hejsan, jag har glömt att recensera "88 Warm Palette" som jag lovat. Vet att de flesta inte alls är speciellt intresserade, men det är minsann några små troll som smyger runt här och är nyfikna. Eftersom jag håller vad jag lovar så passar jag på att recensera nu när jag ligger hemma, sjuk i soffan.

Pris:
Jag budade hem min på Ebay.co.uk och betalade allt som allt ca 140:-. Mycket bra pris! Går även att få tag här, här och här.
Applicering:
Precis hur du vill! Funkar jättebra som den är men färgen blir extra fin med primer under. Jag upplever resultatet lite "plattare" när jag applicerar med skumapplikator så det håller jag mig gärna borta från, men det funkar det med! Paletten blir finfin att använda med vatten också :)
Kvalite:
Rysligt bra pigment som sitter hela dagen med primer under.
Plus:
Urvalet av färger går inte att klaga på, en toppenpalett! Jag fick min levererat snabbt också och alla färgerna var hela och fina när den landade i brevlådan.
Minus:
Otymplig att ta med på resor. När jag åker bort tar jag nog hellre med mig småpaletter (men det har ju inget med produkten i sig att göra).
Betyg
5/5

fan!