Cocoz Mini Milda Love Daisy-sue Flora Maja

Är det så jävla imponerande att jag är ute och går med fyra hundar? Är det konstigt på något vis? Är det spännande? Ovanligt, jag förstår. Men jag är så sjukt trött på folk som springer efter, pekar och räknar. Barn som gömmer sig inne i skogen för att senare hoppa fram framför hundarna så att de ska skälla och föra oväsen. Det är fan inte kul. Det är inte kul när hundarna är ute och leker och folk kommer in i hagen för att hälsa på dem. Vem gav dig friheten att klampa in på min tomt? Värre är det med dem som står där utanför i timmar och glor, som om de vore på zoo. Och jag förstår att barn vill komma fram och hälsa, det har jag ingenting emot. Men när de springer efter oss hela promenaden och inte vill något speicellt blir jag lite irriterad.


31 Oktober

Det känns jäkligt bra att klockan är 10:56 och jag sitter här och trycker chokladbollar, vaktar preggohunden och hyschar busfröna som röjer ute på tomten. Askalas ju! Har en ganska skön dag inplanerad. Måla naglarna, skaka rumpa, promenixa lite, laga mat, träffa gamla vänner och chillaxa. Ta hand om tvätten ska jag göra med.  Jag känner att jag kanske borde ta tag i den här dagen nu.Sweet saturdayRandom bilder lite huller om buller.


27En bild i profil? Jag menar en RIKTIG bild i profil, på RIKTIGT. Det är bra vågat ska ni veta.


En danslektion i slutet av regniga oktober.

  

Se så duktig jag är på att lägga upp (fula) bilder.
Suddiga är de också men bättre det än inget. Jag gillar suddigt!


Din gamla kattrackare!

Här har ni min lillebror! Eller tja, typ nästan. Inte biologiskt då, men det kanske ni förstod. Vi skaffade honom när jag var en liten knodd som knappt kunde ta sig fram på benen och sedan dess har han varit min bästa vän. Eller nu förskönar jag nog sanningen lite...Faktum var att vi var osams rätt ofta. Som den gången då min bror stoppade in den arma lilla kattungen innanför tröjan för att skydda honom från den hemska lilla Bellizimo som skulle "klappa katten". Man kan ju fråga sig hur smart det egentligen var att stoppa kattungen innanför tröjan? Inte så smart visade det sig, bror min fick långa rivsår längst magen. Denna lilla historia är en klassiker i vår familj. Precis som den när min storebror eldade upp toalocket i våran nya villa, men den tar vi en annan gång för nu kommer jag ifrån ämnet här. Hur som, han heter Bonkers (katten alltså, inte bror!). Det kanske förklarar våran hatkärlek till varandra? Sedan i våras bor Bonkers i katthimlen. SO SAD...

Visste du att...

..Charlie Chaplin ställde upp i en "Charlie chaplin lookalike tävling" en gång och kom trea? Det var hysteriskt kul tycker jag! Undrar hur lik jag är mig själv..


And then I felt a bit dizzy...


Oh my gadd!!!


Gaaah, vilket flyt, wow vilket flow!
Om jag inte vore jag skulle jag bli riktigt irriterad på den lilla djävulen som alltid lyckas vara så himla positiv och glad. Men ni ska bara veta vilket flow jag har just nu! Om allt går som jag vill så går det bra, ruskigt bra! (och faktiskt är jag inte alltid såhär pepp, men jag tror att jag kommit på en nedrans bra livsfilosofi)...och om jag måste klaga på något så är det väl på att det verkar vara helt jävla omöjligt att stilla mitt behov av att lägga in en bild i detta inlägg, blogg.se samarbetar inte med mig idag!

"Hela livet var ett disco" Härligt, underbart, lyckat, superb, finfint, utmärkt, förträffligt, lysande, fantastiskt, reko, prima, fenomenalt, toppen, utomordentligt!Fucking amazing!


Från tiden innnan nu

Har märkt att mina bildbomber uppskattas (eller åtminstonde acceptares) så jag fortsätter i samma spår. Mitt kvällsnöje har de senaste dagarna blivit att kolla igenom gamla bilder och gud så härligt det är!


Bildbomb nr3Där ser ni, ni är inte alls bortglömda. Ni är mina små guldklimpar. Det verkar som att väldigt mycket kärlek väller ur mig just nu, men det är inte alls sant. Jag är ganska irriterad och sur, precis som det brukar vara. Hähä, nej jag skojjar bara. Makes sense? Virrigt inlägg, jag vet. Men så blir det ibland!


Underbara vänner. Underbara minnenNi får mig att må så jäkla bra.


Lovely Friday
Vi kör en redovisning av dagen i form av bilder fast baklänges. Börjar med den trevliga "efter-skolan-aktiviteten" och avslutar medbilder från dagen i skolan. Fokuserar på det roliga liksom. Tessi och Emelie ser bekymrade ut på första bilden och jag gissar på att det beror på det tomma kakfatet som sekunden innan var fyllt av en massa smaskigheter. Jag och Carrolainen ses inte till speciellt mycket alls på dessa bilder. Jag, av förklarliga skäl och Carro för att hon var min bordsgranne under fikat och fastnade därmed inte så mycket på linsen, jobbigt att sträcka sig för att få till en bild som inte är alldeles för nära. Eh, fattar ni? Hur som är det här vad jag bjuder på! Nu ska jag packa ner nästkommande veckas kläder i en väska och immorgon bär det av på lite äventyr.

1843

Ska nu ta mig an den hemska upplevelsen att kolla internetbanken, skrämmande! Jag vill verkligen inte, vågar inte! Intalar mig själv att jag visst glömt bort lösenordet så att jag inte kommer kunna logga in, men så är inte fallet. Jag har inte lyckats glömma bort det en enda gång. Typiskt! Intressant? mhm.


Creative mind?

Jag har aldrig sett mig själv som en kreativ person, tvärtom! Jag klumpig och ritar fult (förutom mina geniala katter som ligger på rygg med tuttarna i vädret). Idag slog det mig att jag nog tänkt lite knasigt. Om någon frågar mig om mina intressen är ofta svaret " tjaaa, vara med kompisar och sådant, jag har nog inga intressen" när det istället borde vara "tja jag gillar att dansa, laga mat, sy, baka, skapa spännande looker med make-up, sticka, inreda, skriva på min underbara (och aningen uråldriga) blogg och grejja med mode". Om inte det är att vara en kreativ person så vet jag inte.


---och plötsligt vart jag 50 år äldre. Sticka liksom, vem i min ålder gör det?!

Söndag kvällHärlig helg! Faktisk alldeles förträfflig. Långhelg och det säger väl allt? Hähä. Nejmen jag har hunnit med både det ena och det andra. Fast faktiskt inte så mycket. när jag tänker på det Har umgåtts med några fina och upptäckt min älskade hemstad, vi satsade på 2nd hand shopping men det vart inte så mycket av det. Strosat på marknad och skakat rumpa som vanligt. Ätit lite för många remmar och blivit lite matförgiftad av kinamat. Summan av kardemumman = en härlig helg!

101001

Har just tagit mig tid att baka kladdkaka, värma på blåbärslängden, förberett té och varm choklad (mad marshmallows, ambitiöst!), ställt fram skorpor och småkakor (okej, mariekex...men man kan ju inte vara felfri!) och tänt väldoftande ljus. Allt detta för att jag ska få pluggbesök. Nu ska det bli plugga av och det med basta!Hoppas det blir tid över till själva pluggandet nu när det finns så mycket att fika ;)