100529


Jag var och shoppade lite igår då ett par shorts fick följa med hem. När jag gick in på H&M´s webshop upptäckte jag dock dessa från the garden collection (till reapris, 99:-) och de var lite mer vad jag var ute efter. Klick klick


Little Green Bowl

Herre min vilken bra dag det har varit idag! Lugnt och skönt i skolan (okej, kanske en aning långtråkigt). Men när jag kom hem så shoppade jag och mamma lite Iittala grejjor som vi vart ute efter länge nu. Konstigt det där att jag är så galen i iittala eftersom jag vanligtvis inte bryr mig ett skvatt om märket på produkten jag köper. Det gör jag nog inte i "iittala fallet" heller bara det att jag gillar deras grejer och att de känns lite exklusiva. Jag har fått reda på en rolig nyhet också som jag kanske avslöjar lite senare. Dvs, jag kommer inte kunna hålla mig. Dagen avslutades med ett besök på närmaste bondgård för att klappa lammen och hästarna. Jag vågade till och med klappa den gigantiska grisen. Nu ska jag göra lite skolarbete innan jag ska titta på B&T show och packa inför imorgon! Ciao


Skålen jag köpte. Den finns egentligen inte i grönt här i Sverige men min iittalabutik hade specialbeställt från finland. Tur för mig!


19/5

Vet ni hur svårt det är att applicera lösögonfransar eller? Jag kunde aldrig ana innan jag testade. Frustrerande, mycket frustrerande!

All by my self, don´t wanna be...

All by my self, don´t wanna be...

Jomen, så är det. Tro det eller ej, men lilla sällskapssjuka Bella är hemma alldeles själv och ska förbli så en vecka framöver. Igår flög hela min kära familj (dvs alla utom jag, storebror 1 och storebror 2) till Grekland för att njuta en vecka och här sitter jag alldeles själv och är hundvakt. Jag har tyckt att det skulle bli ganska skönt, framtill nu när jag insåg att jag är alldeles för sällskapssjuk för att klara en hel vecka! Jag tror dock att Carro skulle komma och vara sällis på tisdag och tur är väl det!

I fredags åkte jag och mamma in till staden för att spana efter lite nya sommarkläder till henne. Jag hittade dock en hel del själv och snäll som mamma är så bjöd hon mig på de grejjerna. Jag tror att det var en liten muta (eller belöning?) för att jag stannar hemma. Det som fick följa med var i alla fall två lack ur depends nya kollektion, en bikini och lite möbler till rummet. Så fint, så fint! Hon sa dessutom att jag kunde få ta hennes "gamla" bikinisar eftersom hon växt ur dem och köpte nya i fredags. Toppen med dryg 10 nya bikinisar för mig liksom :)

Nu ska jag se om potäterna kokat färdigt och sedan ska jag käka lite svensk husmanskost, köttbullar och potatismos!

Ps, om någon är supersugen på att göra mig sällskap så har jag inget emot det.. Hör av er bara. Jag är inte omöjlig ;)

11/5

Å nej! Idag har jag ingenting att göra, men massor som borde göras. Jag borde peela hela kroppen noggrannt,  tvätta håret, smörja in mig med BUS, noppa ögonbrynen, epilera benen, fila och måla naglarna och mycket mer. För en vanlig människa vore det här kanske inte ett bekymmer utan snarare "vardaglyx" men jag orkar inte med sånt! Jag är totalt otjejjig när det kommer till den där biten, jag orkar liksom inte med skiten. Om man kunde köpa en kropp som var ständigt fräsch, nypeelad och som inte kunde bli skitig så skulle jag kunna betala mycket. Riktigt mycket..

Update: Jag kom på en idé! man kanske skulle kunna anställa någon som gör allt det här åt en? Det vore något va?! Fast å andra sidan måste jag ju vara närvarande då det är min kropp som ska fixas med, damn!

To do

M: Städa rummet
T: Plugga inför NP matte
O: Göra skitbra ifrån mig på NP matte samt Spanska diagnosen
T: Ledig + Kanske ta en sväng till Uppsala och inhandla det sista till rummet
F: Ledig + Slappa
L: Slappa
S: Åka och hejja på UDC som tävlar Cheer SM här i stan.

En himlans slö vecka, skönt. Det enda jag behöver prestera bra på är matten och spanskan på onsdag..och där måste jag prestera riktigt bra om jag vill ha toppbetyg i bägge (vilket jag tror är ganska kört med tanke på tidigare prestationer i matten. Men om det går riktigt bra på onsdag så finns det fortfarande hopp kvar!)

9 Maj

Hejsan hejsan, make-up tönten som talar....Jag hade tänkt uppdatera er, mina kära läsare, om lite nyheter i skönhetssvängen. Eller tja, iallafall lite smått och gott som är värt att nämna.

  • Depends sommarkollektion 2010 är riktigt jävla bra! Jag skulle vilja köpa upp mig på nästintill hela kollektionen, men det är ju inte ritkigt läge för det då mitt sparande till NY riktigt börjar krisa sig. Här har ni ett inlägg skrivet av Lipglossbitch om hela kollektionen.

 

  • NYX lanseras, ordentligt den här gången, i Sverige!!! Jippe kay-ey säger jag. Tidigare har märket endast sålts utomlands och på Maxi i linköping (lyllo dem liksom).

 

  • Okej, håll i hatten (speciellt du, Carro)...Jag har spanat in RIMMEL på citygross i Uppsala! Praise the lord. Äntligen får vi tag på mirakelmascaran nr 1 och den fantastiska foundationen igen.


 

 


House of JammiHouse of Jammi har just nu en tävling där man kan vinna en valfri Koziol pryl. Självklart vill jag vara med och tävla eftersom jag har någon slags "hatkärlek" till babell fatet..Här kan du vara med och tävla.


Jippie kay ey

Haha, vilket jävla skämt att jag fick MVG på skapelsemyten jag skrev för någon dag sedan när jag hade fruktansvärd huvudvärk. Det  var allvarligt det sämsta skit jag någonsin skrivit. Okej att det är lätt att få bra betyg på min skola, men det här är ju löjligt...

...Meeeen, jag bugar och bockar.