29 Mars 2010

Livet är allt underbart! Imorgon går jag på påsklov och ska hem till mamma för att göra henne sällskap. Bröderna och R har åkt bort med husbilen så det blir bara jag, mamma och hundarna hemma. Helmys! Nästan alla skoluppgifter som tyngt mig på senaste tiden är klara och det är så skönt! En hel påse med godis har jag framför mig också och är inte det underbart så säg (dock har jag lovat mig själv att inte smaka innan påsk, jag slog nämligen vad med mamma om att kalra mig från godis fram tills dess). Det komiska är att jag bara för någon timme sedan skrev ett långt blogginlägg där jag beklagade mig över allt det jobbiga just nu. Tänk att jag kände på mig att jag inte skulle posta det!

Fashion against AIDS

Nu har jag kikat igenom H&M´s kommande Fashion against aids kollektion med festivalkänsla. Vid tidigare tjuvtittar har jag tyckt mig se mycket som föll mig i smaken så mina förväntningar har varit ganska höga , men efter att ha sett hela kollektionen tvekar jag.

Lite galna är de allt, men jag tror att de kan göra sig bra med Denim till.


Alexa


Gosh, hur snygg är inte Mulberry Alexa då? Ge mig!
Efter New York ska jag spara till en sådan här.


God morgon!

God morgon, lördag! Idag tänkte jag vara duktig och plugga för fullt. Det känns inte alls kul när det är så soligt ute som det är idag, men a man´s gotta do what a man´s gotta do. Ska i alla fall försöka jobba lite på varje arbete så jag åtminstonde känner mig duktig. Idag hade det suttit fint med ett träningskort på Friskis. Jag vet inte riktigt om jag ska köpa ett eftersom jag vet att jag inte kommer träna tillräckligt mycket för att tjäna in pengarna som kortet kostar. Samtidigt är det ju alltid bra att röra på sig, syn att friskis inte erbjuder något klippkort.

maxi?
Vad tycker ni om maxiklänningar, Hiss eller diss?
Jag är lite kluven. Det kan vara snyggt med en lång svart klänning med enkelt skärning upptill till  en jeansjacka/skinnjacka/mockajacka. Det är dock lite för lätt att det blir "tält-effekten" som inte alls är snyggt. Jag skulle vilja testa en på stan innan jag bestämmer mig för om jag ska beställa hem eller inte.

Våren är (nästan) här!

Idag har jag ätit årets första isglass. Det är ett tecken på att våren är här, nästan i alla fall. Det var absolut inte så att jag höll på att frysa ihjäl när jag snabbt som attan slickade i mig den där enorma pinnen glass. Absolut inte! Jag som hade tänkt inviga mockajackan i veckan får nog inse att det är en aning tidigt ännu och att jag förmodligen inte kommer kunna ha den på mig förren juni/juli. Sorgligt, riktigt sorgligt.


Cheer

Hejsan hejsan. nu har jag kommit hem från dansen och varit hemma ett bra tag. Eftersom E är så ivrig på uppdateringar så tänkte jag slänga in ett spontant inlägg om dansen. Idag var vi hela laget samlat, första gången hittills? Eftersom vi har kommit en liten bit på dansen har vi börjat fundera på uppvisningskläder och eventuella pompons. Jag håller tummarna för att vi beställer STORA svart/silvriga metalic pompons som vi kan markera våra soon to be välsvarvade armar med. Från och med idag är det daglig träning på spagat, split, starka cheerarmar och heel-strech som gäller. Piruetterna skulle jag kunna jobba med också.


100314

Tjena Grabbar. Ni ska bara veta hur många gånger jag tryckt "skapa nytt inlägg" här på bloggen den senaste veckan, jag har liksom velat skriva men inte fått ut någonting. Skitjobbigt. Verkligen. Nu tar jag tummen ur och skriver ett meningslöst inlägg ändå. Jag har under den senaste veckan helt glömt bort vad det är man bloggar om. Bion i fredags? Det fina vädret? Valparna som födits här hemma under helgen? Dagens "att göra"? Lika bra att jag går igenom allt!

Tja, bion i fredags var Alice i underlandet och den var som väntat helt fantastisk!
Det superfina vädret är...Fint? Härligt!
Valpar har födits här hemma, det vart 4 stycken. Mamma signe och bebbarna mår superb!
Dagens att göra är att baka bananbröd (helt otroligt gott) och dra till dansstudion för lite skaka rumpa.

Jag har läst att ett inlägg fullt med superlativ alltid är uppskattat. Stämmer det? Märkte ni någon skillnad?