lindex nyheterDe här tre fina koftorna/jackorna finns nu på Lindex. Alla passar toppenbra nu i höst till både jeans och tights med något till. Jag köpte den högra idag men skulle mycket väl kunna tänka mig de andra två också. Kostar 399:-, 349:- samt 299:-.


Naked palette 2
Okej, det blir lite upprepning här men jag måste bara tipsa. Jag klickade hem den här paletten idag som innehåller 88 (!!!) färger i mjuka, bruna toner. Den gick på 12£ och det är ju nästan ingenting! Beställde från Ebay UK och kan återkomma med recension när jag fått hem den. Väntar med spänning...

Naked Palette

Ah!!!! Me want this!Vad ska man säga? En liten bit av himmelriket för 44$ på Sephora. Paletten är från Urban Decay och innehåller 12 jordnära färger + en dubbelkajal i brunt och svart. Världen skulle säkert inte bli mycket bättre om jag var ägare till den här, men jag skulle åtminstonde bli glad. I want it, I need it!

Höstnyheter

 


Jag tycker att den här koftan är ruskigt fin. Bra ersättare till ponchon som det pratas så mycket om till hösten. Jag tycker att det kan vara ganska fint med poncho men får lite väl mycket Ugly Betty vibbar för att jag ska kunna använda det, så det är nog en trend jag avstår ifrån. Den här kan kanske funka istället? Från ellos och kostar 399:-

 


28 Juli

Hejsan hejsan. Idag blir det en lugn dag hemma eftersom jag har lyckats få allergiutslag över hela kroppen. Jag äter stark allergimedicin som man blir helt matt och slö av så jag orkar inte göra mycket annat, jag sov till och med 13 timmar i natt, det har nog aldrig hänt förr. Funderar på att slå på någon bra film men eftersom jag så sällan kollar på film har jag ingen aning om vad. Tips, idéer? (det är här det är meningen att ni ska kommentera, speciellt Movie lovern, E). Kanske blir det en sväng ner till byn för att inhandla lite smått och gott också, jag är lite sugen på nytt till rummet nu när det börjar blir så fint, så fint!


24.07.10

Vilken bra dag det har varit hörrni! Vaknade upp hos en kär vän och var bra mycket piggare än igår. Den där jetlagen har tagit mig och jag som vanligtvis är sömnig tidigt om kvällarna har denna vecka somnat rekordfort. Nu börjar det sakta men säkert bli som vanligt igen. Kom hem till ett kaos och vart genast på sämre humör. Började sedan fundera på om kaos verkligen är dåligt. Är det det? Kan inte kaos vara bra? Jag bestämde mig för att gilla kaos. Jag gillar kaos! På en sekund kändes allt mycket bättre och det pågrund av hur jag vinklade mina tankar. Det låter verkligen sådär jobbigt "blondinbella-aktigt" men det är verkligen sant. Nu har jag gått runt hela dagen och liksom svävat på moln och känt mig allmänt lyckligt lottad för att jag är den jag är, för helvete vad jag är bra!


Ric hittade våra gamla iittala kivi lyktor i källaren, sicken tur att jag aldrig kom till skott och köpte nya!


22/7

Hejsan hejsan. Jag har inte hunnit höra av mig här på bloggen varken före eller efter New york resan, men nu är jag i alla fall hemma. Veckan innan NYC kändes olidligt lång men dagarna innan rullade på i en faslig fart så det var inte förren på flygplatsen jag insåg att jag inte hade hunnit säga hej då. Jag har haft det bäst där borta i Amerikatt och längtar tillbaka så mycket! Ska ladda upp lite bilder här när jag hinner men som efter varje resa är det ganska fullt upp just nu. Jag återkommer senare helt enkelt!

Fredag

Nu tar jag helg! Den här veckan har jag jobbat på ganska bra. Eller tja, åtminstonde slutet av veckan. Jag har rensat ogräs hemma hos mamma, målat garaget hemma hos mamma och slutligen målat garaget hemma hos pappa. Gissa om jag är öm i tummarna? Nu ska jag slappa hela helgen lång och njuta av sommaren för nästa vecka är det full fart igen, hundutställning och New york står på schemat.

Tyskland 2010Jag är taggad till tusen på flygplatsen....Angelinn med.Glada gänget.Tessi försökte sig förstå den tyska tidningen på planet."Fröken lock-för-öronen" och "fröken flygrädd".Hann med en tur till Frankrike på Måndagen. Mysigt var det!Slöade runt i Hessenpark, tyskland....och roade oss med egobilder.Tessi, Carro och Angie.Alla tittade in i varsin kamera, lyckat!Jag och Tessi sjunger duett..En filminspelning på plats gjorde att vi var tvugna att prata med små bokstäver.En liten del av gänget.Jag i radio FFH.Barhäng hemma hos Vanessa (Angies tyska vän).Glada Hilda och Rebecka.Partytricket nr.1Talking to me!?..Posandes.Nöjd med dagens shoppingskörd....tills Therese mullade (eller mulade som ni här i trakten säger..) mig med sin glass.Hilda och Rebecka river stället.På tåget till Heidelberg.Trötta efter en lång promenad på "filisofi vägen" i Heidelberg.Glass i Frankfurt, såklart!Jag och Alessa på koncert i .....tja, vart?Shopping i Frankfurt.Lite NYC-feeling med alla skyskrapor. Frankfurt.Blomman, Buttran och Bubblan på en skyskrapa i Frankfurt.Coolaste gallerian med ett hål igenom. Frankfurt.Mitt färgglada rum hemma hos Alessa.Min underbara värdfamilj!

HavaianasJag har nyligen upptäckt havaianas, lite senare än alla andra, jag vet. Engentligen är det ju inget speciellt med designen men jag gillar det stora urvalet. Hade jag köpt ett par i dag hade det blivit någon av dessa ovan som matchar till nästan allt. Kanske blir det ett par i New York?