Lite upprepning sådär1. Jag är glad över mitt plånboksvänliga fynd jag gjorde igår.
2. Det ÄR äkta mocca!!
3. Jag är otroligt glad över att den sitter som den ska.
4. Nämnde jag att den var billig??
5. 250:-!!!!!!!!
6. Jag är glad över mitt plånboksvänliga fynd jag gjorde igår.

Sammanfattning: Jag gjorde ett plånboksvänligt fynd för 250:- igår.


100123

Myskväll här hemma i huset ikväll, finns det något bättre sätt att börja mitt 17åriga år på? Tven är totalsvart, bra musik i cd-spelaren, brasan är tänd och TP placerat på golvet i en hög av kuddar och plädar. Renovering av huset diskuteras och jag och "lillasyster" funderar på att bädda i stora soffan inatt så att vi kan snicksnacka hela natten lång.

Finns det något som laddar batterierna bättre än mys med familjen?

Glada Strumpor

Även om jag gärna vill förneka det har jag en vana (ovana??) att alltid bära färgglada eller udda strumpor. De flesta är dock från den tiden mor min handlade åt mig (med andra ord väldigt gamla) så det skulle sitta bra med en drös nya, fräscha, färgglada strumpor!


100121Jag har gått och blive delvis Zebra, lite spännande va?! Jag använde mig att mallar från Konad Nail Art som finns att köpa på
nelly. (Och hörrni, ni vet väl att nagellack utanför självaste nageln bara är coolt..Host host)

4x Svart

 
     

Mhm, me want!

H&M spring 2010

Helt j**la underbart! Jackan (bild1) och tunikan/klänningen (bild5) ska jag ha! Den röda klänningen är kanske lite väl lik Jason Wu´s blåa, men fin är den väl för det?!


Fredag 8/1

Nu ska jag och Carro träffas inne i Uppsala för att fixa naglarna och gå på bio. Jag är lite spänd inför nagelsalongen eftersom jag aldrig varit där förut, men vad skulle egentligen kunna gå fel? Bion ser jag fram emot eftersom vi ska se Avatar 3D...Det ska bli kul att se om jag ser någon skillnad på 2D och 3D (jag gör nämnligen inte det på bilder och så) på bion. Jag bloggar säkert när jag kommer hem igen =). Ha en bra dag