Watching the starsH&M

Oh My

Herre jisses vilken dag!

Det hela började med en mycket trevlig kväll/morgon hos Vicky, jag bestämde mig dock för att kasta in handduken och dra mig hemåt för att få lite sömn (med betoning på lite). 05.30 lade jag huvudet på kudden och somnade. Tre timmar senare väcktes jag av ett sms från mamma som ville köpa färg och tapeter till mitt rum. Jag kunde inte riktigt stå emot utan steg upp efter ynka tre timmars sömn, förvånansvärt pigg. Tittade lite på tapeter, färg, golv och hela faderutten och återvände sedan hem för att baka bullar att fylla frysen med. Som om det inte vore en prestation nog att vara stolt över efter en sen kväll bestämde jag mig även för att ta tag i min Rubiks kub. Så nu sitter jag här, övertrött av de senaste nätternas avsaknad av sömn och vrider på det pusslet.

Lyckat Bella, lyckat

Jag ska hem till en kompis, eller vi kan kalla det väninna, klockan 8 ikväll. Jag vet av tidigare erfarenheter att 2 timmar räcker bra för att duscha, sminka mig, locka håret och käka en banan innan jag drar. Så jag räknade noggrannt ut att jag bör börja piffa vid 5...Eller? Inte? nehe! Jomen det var så mattesnillet räknade. Nu har jag en timme att slöa bort. Livet som inkompetent idiot suger.


Oh boy!

Fasen var livet suger när man vaknar upp sent på kvällen (natten för mig) och blir sjukt sugen på Coca cola, går upp för trappen helt toksäker på att det finns i kylen, blir klarvaken, öppnar kylskåpsdörren och hittar inte den lilla jäkeln! Jag vet att den var där för några timmar sedan...ingen kan ha hunnit dricka upp hela flaskan,men vart fasen är den?!?! Jag kommer allvarligt inte kunna somna förren jag får min cola.

TGIF

Hello Mates! Nu är det änligen lov och helvetesveckan i skolan är över. Jag har haft extremt mycket inlämningar den här veckan och jag känner mig inte riktigt nöjd med någon av dem, men det går säkert helt okej ändå. Jag är i alla fall väldigt glad över resultaten på tidigare uippgifter jag fått tillbaka idag. Lite sådär extra kul att veta nu inför lov. Nu ska jag bara ha kul hela lovet långt! jag se till att ägna mycket tid åt mina underbara kreatur på fyra ben, dvs hundarna, så många långa promenader får det bli!


Megan fox med drömtatueringen


11/2

Jahaja, nu var det ett tag sedan jag hörde av mig här...meeeeen, jag lever. Nätt och jämnt. Det är mycket nu, kompis. Jag ser väldigt mycket fram emot helgen även ifall det känns som det nyss var fredag. Men helg är ju alltid uppskattat. Kul med ett sådant här positivt inlägg, haha. Men faktiskt, jag mår bra. Känner mig peppad på skolan, ni känner ju mig...jag gillar att ständigt ha saker att göra. Helst ska man inte se vad det står i kalendern för att det är så proppat. Men tacka vet jag helgen!

Jag och mina Fellas i Lördags.