3e Augusti

Jag kommer ta mej fan bli en sjuhelvetes bra fru åt någon lycklig man i framtiden. Ikväll har jag lagat mat (grillad kyckling med potatisgratäng, greksallad och diverse tillbehör), dammsugit övervåningen och städat duschrum+toa, slängt in tvätt, hängt tvätt och vikt tvätt. Duktiga, duktiga jag. Det känns dessutom extra bra i hjärtat att tvätten jag tog ner och vikte är den jag hängde upp för någon dag sedan. Jag har med andra ord klarat av HELA proceduren. Duktiga, duktiga jag!


...Jaaa, någon måste jag ju tala om detta för och eftersom Carro (som vanligtvis måste stå ut med att jag ringer henne och berättar sådant här viktigt) är ute och upplever saker (eller okej, hon är ute i stugan...) så pekade pilen häråt. Nu är det alltså mina kära bloggläsare som får till uppgift att uppmuntra mitt beteende.

Postat av: malle

om jag vore en man så skulle jag mer än gärna gifta mig med dig!

2010-08-03 @ 23:47:13
URL: http://matildaasss.blogg.se/
Postat av: Bella

Malle. Naw, vad gullig du är!Om jag vore man skulle jag också gifta mig med mig. Lika bra det eftersom jag är den enda person jag inte kommer ifrån och MÅSTE hålla ihop med resten av livet. Jag skulle kunna vara "otrogen" mot mig själv när jag vill utan att jag ens skulle reagera, jag skulle kunna tvinga mig själv att sitta hemma med mig i soffan och slöglo på en tjejfilm när jag kände för det, jag skulle älska mig själv bottenlöst, jag skulle kunna gå ut och leva loppan utan att det skulle störa mig, jag skulle vara sann mot mig och berätta ALLT och ingenting, jag skulle kunna ge upp 1000 gånger om men ändå inte komma ifrån den jobbiga jävlen (mig i detta fallet?) utan jag skulle få stå ut och leva med mig resten av livet. Det skulle bli det perfeka förhållandet med andra ord!Jag skulle dock få laga mat, dammsuga, städa duschrum+toa, slänga in tvätt, hänga tvätt och vika tvätt alldeles själv...meeeen det gör jag ju redan så vad är skillnaden? ;)

2010-08-04 @ 13:42:11
URL: http://bellizimo.blogg.se/
Postat av: THE B

Okej. Hjälp mig nu - hiss eller diss??

http://i37.tinypic.com/wmb5v7.jpg

2010-08-04 @ 22:16:15
Postat av: Bella

The B: Käre Berit, hisselihisshiss som jag redan sagt =D

2010-08-05 @ 17:47:03
URL: http://bellizimo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: