Sommaren -10

Jag har nyss sökt världens roligaste sommarjobb! Jag hade egentligen tänkt vara ledig och slappa hela sommaren, men när man hittar ett sådant här jobb känns det sååå mycket roligare att jobba. Jag berättar mer om jag får det (ja, jag vill ju inte skylta med ett jobb jag inte får, typ "här är världens roligaste jobb som jag inte dög till.."). Håller tummarna och hoppas!

Beautytip

Nu ni kompisar, nu ska ni få reda på ett av mina bästa skönhetstips...Ögonfransböjaren! Räck upp handen om ni diggar att kunna skippa mascaran till vardags. Ja juste, det låter helt okej! Jag böjde mina fransar med den här lilla manicken i onsdags och mina fransar är idag, måndag, fortfarande böjda med rejäl "stuns" helt utan hjälp av någon som helst makeup. Ett mirakel! Färgar man dessutom fransarna svarta och böjer kommer ingen kunna se skillnad på det och mascara. Ett litet tips för er lata (nemen jag menar ju bekväma) donnor.

24.04.10

Har nyss käkat kött grillat på våran nya "Håll käften grill" (en grill med attityd alltså). Stor som en flodhäst är den så pappa såg ut som en liten fis brevid. Till efterrätt blir det min megakladdiga, på gränsen till ogräddade, kladdkaka. Mumma! Jag börjar nu äntligen friskna till men jag hade lite feber idag mitt på dagen. Hoppas på att jag blir bättre tills på måndag för då ska jag börja beta av en massa prov. Ser SÅÅ ifram emot att vara klar med mastodontproven a á la mas.


Är lite sugen på några Iittala Kivi lyktor nu när mitt rum är nyrenoverat. köpa eller inte?


H&M Fav´s

Några favoritklänningar just nu från H&M.
Blårandigt, Svart/vit randigt, Puder och Khaki känns som stora favoriter i sommar. Modellerna på klänningarna är även de favoriter i sommar. Det ultimata vore en khakifärgad långklänning...


Huuuuvudvärk!

Blaha. Idag är jag hemma med vad jag tror är migrän-huvudvärk. Jag har aldrig lidit av migrän så jag vet inte riktigt hur det känns men jag har ont! Det liksom dunkar och blixtrar och tjuter och allt du kan tänka dig i mitt huvud och jag vill bara banka ut allt men en hammare eller något! Jag kan tänka mig att anledningen till allt är att jag (dumt nog) sov i ett relativt nymålat rum inatt. Dumt av mig men jag hade inte en tanke på att det kunde vara skadligt eftersom färgen hade torkat och jag inte kände någon lukt efter målarfärgen.

Nu ska jag stänga ögonen igen och försöka få lite sömn, mycket annat kan jag inte göra eftersom det blir värre när jag läser..

Utelåst

Här sitter man på furstukvisten till huset och bloggar. Anledningen till det är att jag bytte till vårjacka idag och i all hast imorse glömde jag lägga över nycklarna från vinterjackan till nya jackan. Himla tur då att jag tog en rejäl sväng på stan. Det hade inte varit kul att sitta här från ett till fem/halv sex. Nu ska jag fortsätta njuta av det fina vädret samtidigt som jag ska göra det bästa jag kan för att förtränga det faktum att jag är KISSNÖDIG!!!

Spara? Slösa?

Slutsats efter en veckas shopping: Jag är slösa, inte spara.Fan då, det funkade ju ett tag och jag hade riktigt gott om sparpengar, men vad hände sen är frågan? Apk*k liksom!till nya rummet

Jag vet inte om jag har sagt det på bloggen men mitt rum håller på att renoveras för fullt (de flesta vet väl om det ändå eftersom vi umgås "IRL" så att säga). Här är lite fina grejor jag köpt till mitt rum under veckan som varit.
Syns det att jag gillar svart/vitt


6 April

Hatar hatar hatar att jag är så envis och beslutsam att jag inte nöter 150 piruetter, utan 150 piruetter i timmen snarare. Nu har jag bestämt mig för att jag ska vara bäst i stan på piruetter vid veckans slut (öh..ja, typ) och då är det bara träning som gäller. Igår gjorde jag så många att min knä gör fruktansvärt ont idag. Gaah!

Förresten.. Cheerlaget jag tränar i funderar på att bära hotpants på uppvisningen i vår. Det är bara det att hotpants kräver en drop-dead-gorgeous rouuumpaa och en sådan har jag inte för tillfället. Tips på övningar som ger ett tight ass?

Kreativt

Påsk= Lov= konstant pysselsug!

Idag har jag sytt tre stycken kuddar till hundarna att ligga på. Jag börjar nämligen tröttna på håriga soffor och kläder. Jag sydde också en sittdyna till utemöblerna som står på min balkong. Dags att fräscha upp lite där ute nu när våren är på ingång!De tre hundkuddarna med Bezzie på toppen. Bibbi ville också vara med på kort och tittade fram vid linsen precis innan jag tryckte av. Den vita kudden som ligger överst har ett blå/vitt prickigt överdrag som hundarna hann skita ner innan jag fotade.Sittdynan till min rottingstol. Den är tvåfärgad och är beige på andra sidan. Tycker ni att jag bör spraya (haha, kan tänka mig Carros reaktion nu..haha!) stolen vit? Resten av huset är i vitt så jag är lite småsugen på det.Riktigt kul och pyssligt att lappa ihop rutorna.

Så ja, det är det här jag pysslar med. Vad har ni gjort hittills på lovet?

Some kind of art?Tavlor som jag och min kompis har målat. På dagis? undrar säkert du nu. Nej, igår. Vi kanske inte är så begåvade, men vi hade åtminstonde kul när vi gjorde dem. För den förvirrade kan jag förtydliga att det är tre stycken...


(jag riktigt tvekar om jag ska publicera det här inlägget eller inte, men va fasen! Man kan ju inte vara duktig på allt ;) )


Necklace


Finfina halsband från dagens shoppingrunda. Kunde inte bestämma färg. Guld eller Silver? Silver eller Guld? Köpte båda för att vara på den säkra sidan...