Julen 2009Hur mycket Julkänsla infinner sig hos er nu? Mycket kan jag tro.
 
Idag har jag och mamma plockat fram julpyntet (eller okej, vi började redan igår) och det är så himla mysigt här hemma just nu. Jag älskar julen men har svårt för julpynt när det blir för mycket så jag tog hand om pyntet i år och såg till att det vart lite diskret.

Popcorn i adventsstaken var mammas idé och jag tycker det vart riktigt bra! Vi gillar vitt här hemma och eftersom allt i köket går i vitt (utom köksluckorna som inte bytts ut ännu) passar det bra med något vitt i.

Kalendern med de små fickorna sydde jag idag just eftersom jag tröttanat på en jä*klans massa tomtar och krimskrams överallt. Svart och vitt funkar bra det med!

(ooops, såg att en bild slinkigt med två gånger...)

24 November

Hej, just nu sitter jag och skriver på en samhällstenta som ska vara inne 23:59:00 imorgon. Jag ska försöka få den inskickad ikväll eftersom vi går heldag imorgon och det är lika bra att bli av med den. 2 timmar kvar nu eftersom det är Ugly Betty och DHW ikväll, och det tänker jag inte missa för allt i världen!


Jag är smittad!

Fasiken! Jag har blivit smittad av Twilight viruset. Jag har förvandlats till en twilightfjortis som tappar andan så fort något "twilightigt" svishar förbi näthinnan. De är helt galet! New Moon var, som ni kanske förstår, helt sjuuuukt bra! Jag vill verkligen inte vara ett stort fan eftersom det (för många) är förknippat med fjortis, men jag kan inte låta bli. De här allvarligt talat Good shit! MÅSTE. LÄSA. HELA. BOKEN!!!New Moon 20/11

Nu är det strax dags för New Moon med C, gissa exakt hur länge hon har sett fram emot den här dagen? Hur länge som helst är svaret ;).

Ha en trevlig fredags kväll

Mitt lilla loppisfynd...


091115

Ni ska bara veta vad jag köpt idag. Ska försöka fixa bilder imorgon eftersom dte var för mörkt idag för att få till något bra. Men imorgon ska ni få se!

Ashes

När vi ändå är inne på ämnet- ringar skulle jag vilja nämna den här fina ringen från Glitter/ A non smoking generation. Meningen är att man ska sätta den mellan pek- och långfingret för att förhindra att en cigarett ska slinka in där. Men eftersom jag inte har sådana problem kommer jag köpa den endast för att den är snygg- och hälften av intäkterna från "Ashes" går till "A non smoking Generation" som arbetar mot att barn/ungdomar ska börja röka. Fint! tycker jag. I´ll buy it...


091109

Dumma dumma svininfluensan! Jag tog ledigt idag för att, en gång för alla, få i mig det där jäkla vaccinet. Jag orkar verkligen inte bry mig eftersom risken att dö (ja, för den är det enda jag fruktar av denna "hemska" epedemi) är minimal. 4 stycken har dött av svinis i år medan 17 (!!!) har dött av den vanliga influensan. Dessutom har jag verkligen inte lust att känna mig söndermald av en köttkvarn bara för att få försäkra mig om att inte bli smittad. Visst att jag vistas i miljö där man lätt kan bli smmittad MEN JAG ORKAR INTE BRY MIG!

Till något lite roligare. Efter att ha fått ett antal vredesutbrott satte jag mig på en buss in till stan för att åka hem till pappa. Jag råkade slinka in på H&M för lite tröstshopping och kom ut med en gigantsk ring. Alltså verkligen gigantisk! Tänk enorm i kvadrat upphöjt i mycket. Visar bild senare eftersom jag inte hittade någon på nätet och inte heller har kamerasladden med mig, men jag lovar. Den är huge!

Update: Bild på den omtalade mega-ringen =)


091107

Åh nej! Precis vad jag INTE behöver just nu. Fasiken. Med 50-öre i plånboken och några ynka kronor på kontot var det värsta som kunde hända att jag hitta Den väskan och De skorna. Skorna har jag provat innan och tyvärr (eller snarare tur nog) sitter de inge vidare bra på foten. Väskan däremot, oh lord why??
What a wonderful world...

Vilken härlig dag det har varit idag! Jag har varit "ledig" från skolan eftersom det var dags för utvecklingssamtal.

Vaknade sent imorse, steg upp, gjorde iordning en smarrig frukost och unnade mig lite o´boy, slöade omkring lite, åkte med mamma till IKEA där jag lyckades blinka till mig lite fina saker till rummet samt åt en efterlängtad kladdkaka. Det börjar blir riktigt mysigt här i huset, åkte iväg till skolan där jag hade utveckligssamtal som gick utomordentligt bra, åkte hem och åt en god middag, slog mig ner framför tven och där har jag suttit resten av kvällen.

Inser att jag ätit ganska mycket idag. Men det blir sådana dagar med och det tycker jag att jag kan unna mig nu när jag börjar få igång träningen. Ska köra ett pass på cykeln imrgon också =D. Juste! Jag har fått en teoribok nu, så det är bara att börja läsa på och sedan ska jag försöka komma iväg på handledar kursen så snabbt som möjligt. Men först ska jag läsa så jag har lite koll på läget...


Älskade Lilla Du

Igår var det fem små valpar som såg dagens ljus här hemma hos oss. Fem stycken underbara chinese cresteds. Idag såg min underbara Miiiiz dagens ljus för en sista gång. En underbar chinese crested.

Det känns så oerhört orättvist att fem små ska få ett nytt liv medan en annans liv slutar "mitt i". Men jag älskar redan de små liven och tänker vakta över dem som en varg, så söta, så små

Vi gjorde det som var bäst för henne men jag vet att det kommer kännas ett bra tag. Min fina Miiiizen/Mipp/Liza/Trollunge/Mippen på soptippen (ja, hon kallades det...)/Nonno/Kisen/Bääääbis/Fisen/kurrkurr...

Kärt barn har många namn