TGIF!!!

Äntligen fredag!

Gud så skönt med fredag. Jobbigt bara att nästa vecka har vi 5 stycken prov varav 2 är nationella i svenska. Nervös eller vad?!  Fredagskvällen ska spenderas hemma hos Elin med Singstar, och en massa tjejsnack. Imorgon åker jag, mamma och lillebröderna till Gävle för att ställa ut våran chihuahua PomPom, ska bli skoj att se hur han placerar sig. NO prov på måndag, så söndagen kommer minst sagt proppas full med NOpluggning. Jag ska även försöka hinna med So ekonomi plugg och repetition inför spanska provet som vi har nästa fredag. Känns som om jag har ganska bra koll på läget i skolan, om man bortser från NOprovet :S. Idag var senaste dagen för oss att lämna in gymnasiesökningen, men det gjorde ju jag i början på veckan. Skönt.

Nu ska jag riktigt njuta av helgen, för snart är det måndag igen...

Som alltid mitt i veckan kommer det sig smygandes...

Jag är måttligt shoppingsugen nu. Skulle någon ge mig några tusenlappar i handen så skulle jag springa (ja, faktiskt! Jag KAN springa, om jag har lust. Vilket jag sällan har) hem till carro och dra med henne till närmaste shoppinggalleria och se till att pengarna shoppades upp fort som tusan. Det är en massa saker jag skulle kunna tänka mig stoppa kassarna fulla med.Jag och carro.. Vi har färgat håret, och jag har smalnat av lite. Om ni inte förstod det så är jag hon till vänster, men det ser man ju! Juste, jag har spraytanat mig också..och fått storlek mini i skor, och bytt till blåa ögon. Men jag menar, man ser ju nästan att det är jag

28 Januari

Idag har det inte hänt mycket. Jag var hemma från skolan pågrund av en massa olika (och bra) anledningar. Jag har mest sovit för att få upp humöret och käkat lite godis. Var iväg med mamma en snabbis in till "stan" där jag bytte en av mina presenter, och så hittade jag två tröjor på rean. Nu sitter vi alla och myser framför TVen. En bra dag som började tråkigt. Men slutet gott, allting gott. Eller?

27 Januari

Klagoinlägg!


Jag känner mig en aning "påträngd" just nu. En massa skoljobb som ska göras, och som jag verkligen måste satsa på. Jag har i alla fall sökt in till en gymnasieskola, och det känns som jag valde rätt tillslut. Alltså, det känns som om det är så mycket på gång, men sen när jag ska ta itur med det finns det inget att göra. Jobbig känsla. Jag gör så gott jag kan (nästan mera) och hoppas att det räcker.


Min födelsedag var i alla fall jättebra. Ett litet lunch firande med kompisarna och fika med familjen på kvällen. I helgen blev det mera firande hemma hos pappa, där vi också jobbade på mitt rum. Om ni har tur får ni se bilder nästnästa helg, då det troligtvis blir helt klart.


Nu ska jag hjälpa en kompis med några ekonomi uppgifter inför provet, och sedan ska jag själv repetera inför SO provet samt Hemkunskap förhöret som vi har imorgon.


Happy Birthday to me!Grattis på mig!


11 Januari

Helgen har tillbringats med min underbara (stillasittandes) mamma. Vi har tagit det lugnt då hon inte kunde röra på sig i helgen. Idag stack hon iväg till jobbet, trots att jag nästan band fast henne för att hon skulle stanna hos mig (morsgris som jag är). Nu har jag tittat på askungen med mina två yngre bröder. Killarna i huset har varit ute på en liten "roadtrip" i helgen för att jag och mamma skulle få det lugnt och skönt. Det uppskattades! Nu är de i alla fall tillbaka och vi kände för att titta på film. Att de ens gick med på askungen förstår jag inte, trots att jag älskade den när jag var mindre... men så var ju jag en liten prinsesstjej också. Ikväll ska jag läsa "Om jag kunde drömma" och bara ta det lugnt. Imorgon sätter skolan fart igen!

11 dagar kvar tills födelsedagen med stort F!!!


7 Januari

Imorgon börjar skolan och jag är "taggad till tusen". Känns så skönt att vakna upp på morgonen och veta hur dagen kommer se ut, vad man ska göra och vilka tider. Jag är en person som kräver fasta tider och bestämmelser, annars blir jag lätt uttråkad och osäker. Jag tycker verkligen om skolan, det är kanske inte något man förväntas höra av en 15 (soon to be 16) åring. Men jag tycker verkligen om att sitta i skolbänken, lära och bli utmanad. Det passar mig. Jag kan knappt vänta tills nästa termin då jag börjar i gymnasiet och får jobba i snabbare tempo, men ämnen som dessutom intresserar mig. Nu är det bara 15 dagar kvar tills jag fyller 16 och får börja övningsköra, tanken skrämmer mig men det ska nog gå bra. Jag antar att jag får börja köra ute på parkeringen men innan dess ska jag nog läsa teorin så jag liksom vet vad jag ska göra. 2009 kommer bli ett toppenår!Årets uppsättning kollegieblock + Kalender. Kalenderns framsida är utbytbar, så att man kan sätta in ett eget foto som framsida. Den är köpt på GRANIT.

chihuahuas

Jag är så otroligt valpsjuk just nu! Trots att vi har huset fullt med hundar (enligt mig, inte mamma - huset fullt alltså) så kan jag inte låta bli att vilja ha en till.
...Kan man låta bli?

5 December

Jag vet inte om det är en lättnad eller besvikelse, men någon målning blev det visst inte idag. Jag vaknade klockan 8 nyheten att mina bröder hade magsjukan. Hm kul. Några sekunder senare insåg jag att jag kan ju inte bjuda hit folk när killarna är sjuka. Målningen blev inställd. Det verkade som en stor besvikelse tills jag insåg att troligen kommer jag insjukna ganska snart jag med. Varmt och kallt om vart annat, bubbel i magen (mysigt mysigt) och sådant har jag kännt av. Men ändå, jag kan ju inte motstå min kända kladdkaka á la Bella...Är man gottegris så är man.

Jag har ett "ickenyårslöfte" (som absolut inte ska räknas som nyårslöfte) är att äta nyttigare. Inte för att det är nytt år eller för att jag ska gå ner några kilon...utan för att jag helt enkelt vill äta godare mat!! Jag hade inte tänkt följa det här speciellt strikt, utan kommer mer ta till det när mamma gör falukorv och liknande till middag =D. Igår blev det lax och ikväll satsar jag på linsbiffar, Mums.

Nu ska jag sluta babbla och istället tipsa er om min nyfunna favorit på youtube, allthatglitters21 heter hon och är en typisk amerikansk collage tjej som bjuder på allt från sminktips till "vloggningar". Check her out!

Vitt,vitt,vitt

Okej,såhär ligger det till. Imorgon kommer tjejerna, och då ska vi fatta penslarna för att måla om mitt rum. I flera månader har jag gnällt över mina grön/blåa tapeter med rosa blommer på. Så nu ställde de upp frivilligt med att hjälpa mig måla vitt! Jag mutade dem en aning med min berömda chokladkaka. Jag vet inte alls hur det här kommer gå eftersom vi knappast har målat om ett rum förut. Det enda vi har som verktyg är en vision (eller okej vi har penslar och så också, men det lät bra att säga att vi hade en vision). Tja, resultatet dyker väl upp om några dagar skulle jag tro. Suck, pust, stön, vad har jag gett mig in i? Jag står här med en skruvmejsel (?) i handen och försöker att skruva ner min rullgardin, det går inte. Men skam den som ger sig! Det här ska fasen sluta på samma sätt som det skulle gjort om pappa var den som stod här.

Bilden jag har i huvudet...Vitt alltsåSnyggisar!

Här sitter jag inne på mitt rum instängd med våran hund Liza. Hon är så otroligt gnällig och vägrar inse att hon ska stanna här inne. Gång på gång öppnar hon dörren genom att hoppa samtidigt som hon slår med tassarna på handtaget. Smarta hund! Iallafall, jag ville visa er mina nya favoritskor. Från H&M är de och kostar 298:- ...Here you are


Mmm...

Gossip Girl

Jag gjorde GossipGirl testet och det visade sig att jag är mest lik Serena. Gör testet du med.

Karaktärsbild
Du är mest lik Serena!

Du är en snäll och social person med stor omtanke för dina medmänniskor. Folk har ofta förutfattade meningar om dig pga. av din lyxiga livsstil, men egentligen så spelar pengar mindre roll för dig. Du är också väldigt populär, men det har aldrig varit något som du har eftersträvat. Du kan kallas en stor romantiker på jakt efter den stora kärleken!