Breakfast at Bella´sMums,brak frukost nu sådär på söndagsmorgonen.Det gäller att äta rejält, för senare idag så ska jag dansa. Jag brukar inte vilja äta Lunch innan dansen, så en rejäl frukost passar tipptopp!

Ankara

Idag blev det visst en tur på stan. Det verkade så mycket mera intressant att gå på stan med Karin än att sitta hemma och skriva en text om August Strindberg. Men jag fick ju såklart kompromissa lite med mig själv. Halva dagen shopping, halva plugg. Nera på stan inhandlades två par skor + ett blodrött nagellack (Från Malava i färgen ankara). Snyggt ju! Mina ögonlock känns tunga som tegelstenar just nu, det är ju tyvärr den effekten Strindberg har på mig. Men "uppsatsen" är ivägskickad till Carro, så får hon skumma igenom den. Nu ska jag vila hjärnanett tag. Sweet dreams!


Fredag

Efter lite mera än en veckan bloggvila känner jag att det är dags att dra igång igen, och varför inte med ett sådant meningslöst inlägg som det här?!
Det jag ville säga var att Uppsalas vatten får mitt hår att bli riktigt lockigt. Det tar verkligen fram lockarna i mitt självfall, hemma är det inte alls lika lockigt (såvida jag inte har i mousse)


Tisdag 9-9-08

Brr,it´s cold in here!

Men trots att jag fryser häcken av mig ska jag fara åka iväg på valpkurs med min lilla docka. Det är andra gången vi är där, och idag skulle vi träna mera praktiskt. Sist, när vi gick igenom det teoretiska och tränade lite lydnad, så gick det prima för mig och Ezther. Hoppas bara på att det går lika bra den här gången.


I was made for loving you,baby

                                

Ja,man kan älska en sko. Jag och skon har ett distansförhållande,men snart så kanske vi flyttar ihop. Iallafall  om jag får bestämma.

Höstlista

Idag har jag varit på stan en kortis. Jag var inne på några få butiker, så som Lindex och H&M och jag såg att dem börjar få in rikligt med höstkläder, det betyder att det är dags att skriva en höstlista! Jag kommer pricka av och fylla på listan.

Ett flätat skärp (länk) Det fanns dock i svart och brunt i affären
En vinröd oversize kofta (länk)
Ett par svarta high heels skulle jag inte ha någonting emot(fast tyvärr inget jag prioriterar) (länk)
En höstjacka med huva (fast jag säger luva jag)
En kjol med dragkedja (länk)
Ett par lacktights
En hel drös med vanliga bomullstgihts
Ett par perfekt slimmade jeans

Update: Jag fyller på listan!

En STOR röd halsduk
En "skinn"väska
Ett läppstift i någon fin färg, rödorange kanske?Det var väl det jag hade på listan just nu!


Designtävling

Jag är med och tävlar om en ny design på Sannasrum.Toppenfin design tycker jag, den skulle passa bra här,eller hur?!
Mycket tips på tävlingar nu,men det är väl bara kul att vara med och tävla!(klicka på bilden för att komma till tävlingen)

Flätat skinnKelly har en tävling om denna finfina väskan. Jag behöver en mellanstor väska (helt i skinn) och denna passar mig prima! Perfekt med kortare handtag och en långaxelrem. Här hittar du tävlingen.