30 December

Så, nu är allting till nyårsafton fixat. Hade egentligen tänkt strunta i att köpa klänning i år, eftersom jag redan har så många oanvända i garderoben . Ett tag var jag inne på att använda paljettkjolen jag köpte förra året men som jag inte har haft tillfälle att bära. Lappen sitter kvar men tyvärr sitter kjolen som ett andra skinn. Det kan i och för sig vara snyggt, men jag vill lixom kunna röra mig. Iallfall, jag bestämde mig för att låta det vara och ha på mig en lila kjol. MEN mamma hittade en grymt söt klänning idag, och trots att jag egentligen inte har pengarena var jag tvungen att köpa den. När jag väl kom till kassan visade det sig att klänningen var nersatt för dagen och rabatten gjorde att klänningen nästan vart gratis. Så nu är jag glad. Sminket fixat, skorna fixade (tror jag), väskan fixad och klänningen fixad..bara håret kvar med andra ord. Förresten så är det till min kompis jag ska på nyår, jag hoppas (och vet!) att vi kommer få det kul medan vi firar in det nya året. Jag säger det nu, eftersom jag troligtvis inte kommer hinna imorgon...


25 December

Hallelåja!

Den här dagen har spenderats med ett stort pussel och två chokladaskar vid min sida. Jag måste vara sämst i hela världen på att lägga pussel. En lila och en orange bit tycker jag passar helt okej tillsammans. Former och sådant ser jag, men knappast nyanser och hur väl bitarna passar. Jag har hittills kommit halvvägs och jag har suttit sedan 12. Det pinsamaste är att pusslet är rekommenderat för 8 år. Men, men kan ju inte vara bra på allt. Imorgon blir det till att åka hem till pappa och fira jul där, så nu gäller det att bli pigg igen. Nyårsafton är nite planerad än men troligen blir det hos pappa eller med kompisarna, beror lite på. Nu ska jag ta och jämföra datorer, jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken som är bäst.

See U later!

24 December

Hejsan!

Julafton är här och snart förbi, känns lite sorgligt då jag ÄLSKAR julen. I år var det inte som tidigare år utan i år stannade vi hemma. Mat, Kalle och paketöppning är ju givna procedurer på julafton. Som alltid var det jag som delade ut julklapparna, och medan vi "vuxna" tog det lite lugnt slet "små"killarna upp sina paket utan att bry sig vem det var ifrån eller vad det stod på. För ovanlighetens skull var jag lugn med att öppna mina paket och väntade tålmodigt på de andra. Konstigt nog kände jag mer glädje över att de andra fick sina presenter än att jag fick mina. Jisses, nu börjar jag bli vuxen!

Jag öppnade iallafall tillslut mina paket och hittade mycket fina klappar i. Precis sådant jag ville ha. Bland annat fick jag en "laptop kudde" att ha datorn på när jag sitter i sängen, en parfym som jag önskat mig länge, en finfin ögonskuggepalett som jag också önskat mig och en kalender ( god praise the lord!!!)  Jag är verkligen jätteglad. Inga mjuka klappar fick jag i år, konstigt nog..det är vad jag brukar finna i paketen. Kul med annat som jag uppskattar lika mycket, om inte mera.

Haha,jag måste bara berätta om vad som hände igår. Jag klev upp tidigt för att ta tåget med Ellen och hennes familj till huvudstaden. Alla andra i familjen klev upp lika tidigt och vi satte oss vid bordet för att äta frukost. Kevin (min älsta lillebror) reste sig upp för att ta vatten till sina vitaminer. Han sätter på vattnet på kranen med ett ganska kraftigt tag. Rätt som det var föll hela kranen av, och vatten forsade upp genom ett hål i bänken. Som i en tecknad film ställde vi oss där med händerna för hålet och gjorde allt vi kunde för att täppa till. Mamma sprang ner och stängde av vattnet, och resten av dagen spenderades utan vatten i huset, inte kul sådär dagen innan julafton. Det löste sig så småning om, och vi har lärt oss att byta ut sådanadär viktigheten INNAN de går sönder, vi bor trots allt i ett gammalt hus.

ojojoj,lång text det blev idag, och jag tycks inte kunna sluta skriva. Jag har egentligen jättemycket mera att berätta om, men det får räcka såhär idag. Annars tror jag att det fick en risk för att ingen orkar läsa igenom, vilket säkert ingen orkat ändå.

Ha en fortsatt trevlig Jul!

19/12Nu är det snart Julafton och iochmed det har vi lov! Vilken underbar känsla att ta emot det nästsista betyget i grundskolan. Mina betyg var ju inte precis dåliga, men några behöver justeras till MVG. Efter avslutningen var jag och Carro inne i stan, och jag var galet sugen att sätta sprätt på några hundringar, men jag hindrade mig själv. Återigen har jag börjar spara till något alldeles extra. Och även den här gången en dator (faktiskt), trots att jag inte är speciellt teknikintresserad. Men en till dator ska iallafall inhandlas inom några månader. En sådandär liten smart, som jag kan ha i handväskan. Självklart har jag kvar min älskade rosa, bara det att jag behöver en smidigare att ha i skolan mm. Nu på jullovet kommer jag att ha tid att blogga, vilket känns kul nu när jag har tagit ett lång uppehållMitt och Jullans pepparkakshus. Lägg märke till min grymt snygga snögubbe till vänster på bilden. Fantasi var nyckelordet.

Lång lista!

Tänkte vara lisat Wild´n Crazy och blogga. Iochförsig blir det en lista som jag slänger in eftersom alla är såå intresserade utav mig och mitt liv.

Ditt namn? Gabriella
Födelseår? 1993
Hur Lång är du? 163
Spelar du något instrument? nej,om inte triangel räknas
Dina första tankar när du vaknar? Är jag sjuk? är jag sjuk? kan jag vara hemma från skolan? Har vi några prov idag?
Vart befinner du dig just nu? Sitter i min säng med fina datorn i knät
Biter du på naglarna? Nej, men när jag blir riiktigt nervös biter jag "runt" naglarna..Euuw låter äckligt!
Har du några husdjur? Självklart
Är du singel? Ja
Vem är snyggast? Men,hur ska jag kunna veta det??
Vem vet mest om dig? Mor min
Vad vill du ha just nu? Pengar..och julafton såklart
Ditt mål i livet? Leva lyckligt
Rädd för? Bränder
Hur gammal är den äldsta person du kysst? då eller nu =D
McDonalds eller Burgerking? Hamburgar kungen såklart
Sjunger du? Vem sjunger inte
Vad har du för skostorlek? 38/39
Vill du gifta dig? Jo,det vill jag väl
Kommer du överens med dina föräldrar? Jadå
Din hårfärg? Vilken fråga som helst,men INTE den!! Brun/Blond/guld/Koppar
Skor du hade på dig idag? Mina svarta moccaskor. Av mig kallade "tomteskorna"
Vad sover du i? Linne och trosor
Kläder du har på dig?Linne och trosor =P
Favoritårstid?  Alla!
Hur svarar du i telefonen hemma? "Hej det är Gabriella"
Hur svarar du i mobilen?  "Hej det är Gabriella"
Sov du ensam inatt? Ja
Vad gjorde du kl 08 imorse? Grät en svätt
Vad var det senaste någon sa till dig? Jo,det duger (om mitt lucialinne jag strukit)
Druckit idag? Festis och Julmust
Vad är det för väder hos dig nu? det är mörkt så jag ser inget
Godaste glassmaken? Nocciola
Drömmer du mardrömmar? Nej.
Favoritklädsel?  Tights, linne och långkofta
Favoritgodis? Det går väldigt mycket i omgångar
Hur många kuddar sover du med? 4-6
Längtar du mest efter just nu? Få julpyssla!!
Vad luktar det nu om du sniffar lite? Tony & Guy´s Curl Conditioner (nytvättat hår)
Saknar du någon just nu? Aa,Pappa
Snus eller cigaretter? Inget! I´m a good girl
Vill du ha barn? Vill helst säga nej. Men det klart jag vill!!
Längtar du till din nästa födelsedag? Mm *nickar*
Är du blyg? Jag tycker det, men ingen håller med mig
Tycker du att du har fin dialekt? Jag har ingen speciell dialekt, men vissa ord pratar jag med norrlänska eller värmlänska, ibland (tyvärr) enköpingsdialekt...Det är fult! MEn jag gillar norrlänska
Tycker folk du är snygg? Söt brukar jag få höra, eller charmig.men aldrig snygg
Har du använt någon hårprodukt idag? Ja,schampoo,balsam och inpackning
Vad har du för planer för helgen? Mys på lördag,med julpyssel och massa sånt! Och på Söndagen blir det väl plugg