Att, snart, starta om.

Alltså hörrni; jag SKA ta tag i bloggandet alldeles snart igen. Har som sagt svårt att finna lust men efter sju (eller åtta?) år med blogg sitter det i mig på något vis. Egentligen lika självklart som att äta men är jag inte hungrig äter jag inte. 
 
Kan dock avslöja att jag förmodligen startar om på ett annat ställe. Det känns helrätt men man lämnar inte sin +sexåriga blogg utan eftertanke. Så nu är tid för det

Att baka macarons igen. Och aldrig mer!

Genialiskt- macarons på pulvermix! Hurray tänkte jag, vem kan misslyckas med i princip färdiga kakor?!Jamen ni ser ju! Inte i klass "tre-åring med total avsaknad av motorik och baksills" (som de flesta 3åringar alltså men who can blame them..?) men några skönheter är de ju inte. Förvisso bättre än sist, men hörrni, jag tror jag lägger ner the macaron-making. Inte ens gott ju.

Ehm, måste dock erkänna att det kan bero på att jag inte följde receptet (den här gången heller- jag vet!). Recept-rebellen! Nu undrar ni kanske om man ens kan frångå ett recept på pulvermix, men jodå. Det går. Grädda på fel temperatur och bry dig inte så mycket om gräddningstiden. Sådär ja!