Att gå på universitetet är som att springa uppför en lång backe och bli jävligt trött.

okej, here we go! Första veckan på universitetet är snart avklarad och jag snittar gråtattacker på ungefär 3 gånger/dag. Det.är.så.jävla.hög.nivå och jag är osäker på om jag klarar det! men jag vill* inte hoppa av, jag är ingen avhoppare! Jag har alldeles för mycket (dum) stolthet i kroppen för att kunna göra det. Faktum är att jag aldrig haft speciellt svårt för något förr, världen har helt enkelt vart en väldig behaglig plats för mig (vill jag åtminstone tro, men jag är duktig på att förminska mina känslor). Och att springa ifrån den första motgången man stöter på är inte speciellt strongt. Men jag vet inte om jag klarar det!

Stackars,stackars barnen som plingade på här under mitt maratongrinande och undrade om jag ville köpa jultidningar. Buuuuhuuuhuuuu-nä, jag tror inte det är rätt läge. Att jag har kombinerat den här första omtumlande skolveckan med "den veckan i månaden" var verkligen inget genidrag. Jag blir så sjuuuukt känslosam att det är läskigt. Tuff skolvecka+ "den veckan"+ ungefär ingen sömn alls brukar ofta sluta illa.
 
Fast- vad hade jag tänkt mig. Det ska väl inte vara någon dans på rosor att vara akademiker och jag kanske inte är redo. Jag är ju trots allt ungefär 100 år yngre än alla andra på programmet.
 
 
*dvs, jag vill hoppa av men mitt huvud tillåter det inte

Postat av: Emelie

Usch va jobbigt det låter! Om det är en tröst tror jag att alla tycker att det är svårt i början och det kommer bli bättre :D Puss på re!

2012-09-06 @ 19:30:42
URL: http://retroretroretro.blogg.se
Postat av: Anonym

Be strong och ge det någon vecka till! Bror min hoppade av universitet och har lyckats pretty good med sitt nya jobb! Men ge det mer tid som sagt Bellan <3

2012-09-07 @ 16:22:32
Postat av: Ange

Och det var såklart anonyma ange som kommentera

2012-09-07 @ 16:24:37
Postat av: Nina

Förstår verkligen din känsla. Känner precis likadant :(

2012-09-16 @ 20:33:16
URL: http://nina.strand%40blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: