Att ha dagen före dagen.

Månadens jobbigaste (?) dag idag. Väntan och längtan och högar med tvätt. Måste packa. Måste! Jag vet väl på ett ungefär vad som ska tas med och packlistan är skriven och modifierad hundra gånger sedan vi bokade resan men ändå- så jobbigt! Vilken jacka ska tas med? Känner jag mig själv rätt kommer jag inte ta med någon alls och istället köpa en där. Precis som med paraplyet, concealern, svarta jeansen, rakhyvlarna, balsam och schampoot, stickade tröjan, gå-ut-och-käka-blusen, partyklackarna och allt annat. Det kommer sluta med att endast köpt grejjer som jag behöver ha för att överleva där borta. Jag ska vara borta fem dagar. Knappt
 
Fast om jag får säga det själv är jag lite av en västpackartalang och det beror nog på min inställning om att "allt går att köpa där!". Men verkligen- allt Går att köpa där!

Postat av: Thereses jul

Allt går ju att köpa där! Men jag råder dig att ta med egen tandkräm. Och hårspray om du nu använder dig av det. Ett paraply kan vara ganska skönt att ha även om du förvisso kan köpa det där. Men det absolut viktigaste - S K Ö N A skor att traska runt i hela dagarna!

Svar: Yepp, halvfunktionellt paraply är nu nedpackat och det kan jag ju slänga på plats om det skulle vara så. Hållkäftenrosa reeboks är såklart med de med och tandkrämen ska jag skriva upp på "packa imorgon- listan". Tackar!
Bella

2012-10-17 @ 12:03:12
URL: http://theresesjul.blogspot.se
Postat av: Mamma Wild ❤

vilken fin bild :}

2012-10-17 @ 13:37:40
URL: http://mammawild.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: