Att älska torsdagar.

Jisses vilken bra torsdag, novembermorgon, nästanhelgseftermiddag. Jag har alltid gillat torsdagar lite extra. Om det beror på att det är fredag imorgon eller att jag genom åren haft både ridlektioner och dans på torsdagar vet jag inte. Men idag? Först sovmorgon- sedan lite till, ännu lite mera och ytterligare arton minuter och SEN mot IKEA för att spana in julpynt och äta gofrukost. Där fanns en hel del fint men jag kan tycka att det ännu är lite tidigt med allt det juligaste så jag håller mig till sådant som ljusar upp vilken höstkväll som helst. Värmeljus, ljusslingor och pysselmeterial. Man kan ju tycka att en torsdagsmorgon är en hyfsat smart tid att åka på om man inte vill riskera trängsel och ändå träffade jag på ungefär alla jag känner. Alla jag känner som bor kvar i stan dvs.

Supermegastress för att hinna i tid till jobbet fast jag inte jobbar idag och slöande plus fika med kollegorna. Känns så himla konstigt fast ändå inte alls att hänga på jobbet utan att få betalt. hepphepp vidare till vårdcentralen där jag sprang förbi "någon-från-det-förflutna" som jag inte sett på år och den där ilande känslan gick genast genom kroppen och jag ville helst inte alls bli sedd fast jag vet att jag inte är den som borde vika.

och som alltid slutar IKEAbesök i ommöblerande, pysselryck och kanske tillochmed målning. Fast jag hinner inte allt ikväll, men det är ju en dag imorgon med!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: