Att säga det igen, h-e-l-h-j-ä-r-t-a-t!

hallelujah! Tog min lilla bräckliga röst och ringde vårdcentralen imorse (efter att ha gnytt "nej, nu ringer jag 1-1-2. Jag döööör" hela natten lång...utan att någon hörde mig-givetvis) och fick veta att det är halsfluss jag bär omkring på. Really? DET var oväntat! Jomen jag menar det! Jag är ofta sjuk men jag kan faktiskt inte minnas att jag haft halsfluss någon gång.

Joråsatte. 10 dagar med min gamle vän Kåvepenin nurå. Kärt återseende

Mitt CRP var så högt att personalen trodde det var fel på maskinen som mätte det. Jag säger det igen: Ska jag göra något gör jag det banne mig helhjärtat. Oavsett om det gäller att färga håret, laga middag till familjen eller ohälsosamma blodvärden.Håret förresten- det har stabiliserat sig lite nu och är helt fullkomligt som jag vill ha det! Och ja, jag vet. Jag kommer inte att dö av halsfluss

Postat av: Emelie

Krya på dig! Du måste bli frisk så vi kan ses snart! Och absolut, helhjärtat eller inte alls. Walk tall or dont walk at all som Bruce skulle ha sagt ;)

Svar: Javisst, allt eller inget :). Fast just nu hade jag vart ganska nöjd med inget. Har inte ätit på två (nästan tre...) dagar och börjar bli gaaaanska vrålhungrig!
Bella

2012-07-30 @ 21:05:28
URL: http://retroretroretro.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: