Glimtar av en helg.

Paella, dansträning inför årets audition, gosemys med Kajsa och bullbak.
Optimala hemmahelgen. Utan en gnutta plugg, hör och häpna. ovant


poco loco coco


Fredag

Vaknade med träningsvärk från helvetet idag och är mycket osäker på att jag kommer klara av flera timmars dans. Det som inte dödar dig...? Annars är det två prov på dagens agenda och kanske lite fredagsshopping om det hinns med. Är sugen på lite mera orangea toner (no shit sherlock).
 Som sagt, nästan lov nästa vecka och det känns ju alltid bra.


Småsaker


Åhoj, inte illa med fredagskänsla på en onsdag. Färdigpluggad för dagen (bortsett från några mindre korrigeringar i spanskatexten, petitesser!). Det vankas god mat och jag har i princip lov nästa vecka. Iallafall om man jämför med denna "helvetesvecka". Lite spännande planer för framtiden har jag faktiskt också. Måste bara kamma hem betygen först och kämpa lite med det. Imorgon flyttar kultingarna på bilden.

LÖRDAG

Oh herrejisses vad jag blivit dålig på att uppdatera. På senaste tiden har jag bockat av några tuffa skoluppgifter och varit ute på vägarna med mami. Hon är härlig den kvinnan. Vi har shoppat en massa och jag har blivit blond. Jag ligger lite efter med svenskauppgiften så det är väl dags att sätta igång med den strax. Annars ska jag mest lala runt lite här hemma och piffa idag. Sniffa på mitt nya doftljus, dammsuga lite och hitta på något trevligt.

Måndag

Nejmen Hejsan. Vad har hänt sedan sist då? Jo jag har pluggat som en tok, dött lite av stress och press, tröstätit sushi, investerat i fina nagellack, fyndat en burk (burkar och skålar är min hobby, typ), varit mamma och pappas lilla flicka, rensat garderoben och "tagit det lugnt".

LÖRDAGSåhär kan en vårpromenad hemma hos oss se ut. Härlig Lördag må jag säga.
Piffat i rummet, pysslat med rabatterna, haft finbesök, chokladfrossat, snokat runt i byn, solat, gosat med valpmagar, lagat en härlig middag, fyllt på med inredningsinpo. Otroligt fin dag.
Imorgon hoppas vi på sol och lite trevliga aktiviteter. Dans och shopping.


Banana

MEN HALLÅ?! VEM vill inte ha en bananbikini? Jag vill. Det är ananaser på den också!
Och så måste jag lära mig en grejj. Det är inte läge att kolla in H&Ms nyheter varje
 torsdag när man måste spara pengar och så...