En salig blandning(gott och blandat kanske?)

Jag passar på att Blogga lite nu medans jag har lite tid över.
Idag är det Torsdag,vilket betyder Elevensval.Tyvärr fick jag inte tjejgruppen.Men jag fick hem kunskap.Vilket går ganska bra det med.Inte lika kul som tjejgruppen där man får göra en massa roliga grejjor.Carro berätade att de skulle åka till Alnes.(stavas det kanske med Ä?) och så får de fika!.Hehe,sockerråtta som jag är.Fast vi på HKn får ju också fika.Det vi lagar.Aja,jag får vara nöjd med att jag inte fick So/svenska.Då hade jag inte varit glad!.
Idag fyller Carro fjortis!.Grattis grattis.Mormor fyller oxå år idag.Grattis grattis till henne med =)
Vi tog klassfoto idag och fotografen var helskumm.Jag vet inte varför,men han skrek jättemycket åt oss om att vi inte log rätt eller något.Till slut var han typ jätta arg och tog tre par (antagligen) jättefula kort på oss.Han var verkligen konstig.
Snart får jag min älskade dator.Eller det är väl tre veckor kvar elle rnågot.Men ändå ganska snart!.
Vad jag hoppar mellan ämnen,men det blir lätt så när man inte bloggat på ett tag.Men på söndag ska jag och mormor åka till Stokholm.Ska bli himlans kul.Nu den här gången ska jag skriva upp vilka affärer jag vill gå på och vart de ligger,så att jag inte är jättesur sedan för att jag missade något  jag jätte gärna velat gå på.

Top model idag igen.Jag vet inte om jag tycker att det är bra eller dåligt att det går varje dag.Det blir ju en aning tjatigt.Men ändå så hänger man med mycket bättre.

Har du någon idé på någon bra affär jag "måste" gå på?.Skriv gärna adressen ifall du vet den


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: